Estetik bir görünüme kavuşacak

Çeşitli nedenler ile yıpranan konteynerleri düzenli olarak yenileriyle değiştirerek sokakların daha temiz bir görünüme kavuşmasını sağlayan Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri MüdürlüğÃ

Çerkezköy 1.09.2016 19:57:00 0
Estetik bir görünüme kavuşacak

DAHA ESTETİK BİR GÖRÜNÜM OLUŞTURUYOR
 

Zaman içinde yıpranan ve kullanımdan düşen gri renkli metal çöp konteynerlerinin yerini mavi renkli çöp konteynerleri almaya başladı. Mavi renkli çöp konteynerlerinin cadde ve sokaklarda yerini alması ile birlikte cadde ve sokaklarımızın daha estetik bir görünüme kavuşması sağlanarak, ana caddelerde pilot uygulama olarak başlatılan proje kapsamında Çerkezköy genelindeki tüm konteynerlerin mavi renkli konteynerler ile değiştirilmesi hedefleniyor.

 

DEĞİŞTİRME KARARI ALDIK

 

Çerkezköy’ün daha temiz, sokakların daha güzel olması için çalıştıklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Daha önce ilçemizde temizlik bilincini geliştirmek için çeşitli projeler gerçekleştirdik. Özellikle çöp toplama hizmetleriyle ilgili yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bunları yaparken sokaklarımızın daha estetik bir görünüme kavuşması gerektiğini düşündük. Bu doğrultuda alınan mavi renkli yeni çöp konteynerlerini gri renkli eski çöp konteynerleri ile değiştirmeye başladık. İlk etapta ana cadde ve arterlerde mavi renkli yeni çöp konteynerleri yerini alırken, ilerleyen dönemde Çerkezköy genelindeki tüm konteynerleri mavi renkli konteynerler ile değiştireceğiz” dedi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10