1911 Çerkezköyspor üç golle kazandı

Tekirdağ Süper Amatör Lig de sezon hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren 1911 Çerkezköyspor önceki gün Mustafa Uğraş Stadyumunda Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Lüleburgaz YıldÄ?

2.09.2016 20:25:00 0
1911 Çerkezköyspor üç golle kazandı

GALİBİYET İLE AYRILDI

 

Perşembe günü Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşma saat 17.00’de başladı. Maça iyi başlayan temsilcimiz karşılaşmanın 3.dakikasında Deniz Sert’in ayağından bulduğu golle öne geçmesini bildi. İlerleyen bölümlerde de ataklarını devam ettiren temsilcimiz  41’inci dakikada Emre Can ve 44’üncü dakikada da Ali Rıza’nın golleri ile rakibini 3-1 mağlup etmesini bildi.

 

“TAKIMDAN MEMNUNUM”

 

Karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, " Karşılaşma öncesinde üç sakat oyuncumuz vardır. Onları bu karşılaşmada dinlendirdik. Takımımızın maç boyunca göstermiş olduğu üstün mücadeleden ötürü mutluyum. Kondisyon eksikliğimizi ise antrenman ve hazırlık maçları ile gidereceğiz” dedi.

 

ÖNCELİK STOPER

 

Narçın “  Lüleburgaz Yıldırımspor her ne kadar genç bir takım olsa da neticede Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecektir. Bugün saygı duyduğumuz bir kulüple mücadele ettik. Ligin başlamasına da 1 aylık bir süre kaldı.Bu alınan sonuçlar bizim için bir ölçü değil çünkü takımımız henüz tam olarak hazır değil.Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Stoper bölgemizde iki oyuncumuz var. Bu mevkiye en az bir oyuncu daha almak istiyoruz. Hücum hattında ise hocamızın direktifleri sonucunda 10 numara bölgesine bir oyuncu alabiliriz. Transferde önceliğimiz ise stoper olacak” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10