Ak Partide görev dağılımı yapıldı

Kısa bir süre önce Ahmet Akçay'ın istifasının ardından AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığına atanan Cüneyt Yüksel, çalışmalarına hız kesmeden başladı. Atandığı günden bu y

Tekirdağ 2.09.2016 20:30:00 0
Ak Partide görev dağılımı yapıldı

ÜÇEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

 

Geçtiğimiz hafta yeni yönetimini açıklayan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, gerçekleştirilen toplantıda görev dağılımı yaptı. Gerçekleşen görev dağılımında Kapaklı İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Üçel İl Başkan Yardımcılığı ve Seçim İşleri Başkanlığı görevine getirilirken, Kapaklı İlçe Teşkilatı üyelerinden Ercan Dilsiz ise Medya Birim Başkan Yardımcısı ve Sosyal Medya Sorumlusu olarak görev alacak. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katıldığı programda AK Parti rozetini takan MHP Saray İlçe Eski Başkanı ve 26. Dönem MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Hakan Özgül İl Dış İlişkiler Başkanlığına getirildi.

 

İL YÖNETİMİ BELLİ OLDU  

 

Cüneyt Yüksel Başkalığındaki il yönetiminde Mestan Özcan İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı ve İl Başkan Vekili, Emrah Tunca  İl Teşkilat Başkanı, Ercan Üçel İl Seçim İşleri Başkanı, Mithat Seda İl Tanıtım ve Medya Birim Başkanı, Hakan   Özgül İl Dış İlişkiler Başkanı, Sevilay Bozdoğan İl Sosyal Politikalar Başkanı,Bülent Baloğlu İl Yerel Yönetimler Başkanı, Cengiz Uysal İl Ekonomik İşler Başkanı Beste Emre Güngör İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, Gökhan Saygı İl Mali ve İdari  İşler Başkanı, Mahmut Yağbasan İl Ar-Ge Birim Başkanı, Mülahim Kuru İl İnsan Hakları Başkanı, Aytekin Öklü İl Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı, Nagihan Bayol ise İl Genel Sekreteri olarak görev yapacak.

 

İLÇE KOORDİNATÖRLERİ DE BELİRLENDİ

 

Yapılan toplantıda 11 ilçenin koordinatörleri de belirlenirken, Çerkezköy’den İl Teşkilatında yer alan Murat Özaydın ise Saray Koordinatörlüğüne getirildi. Çerkezköy’ün koordinatörü Ercan Pehlivan olurken, Özgür Yaver Çorlu’nun, Hamdi Sarıer Marmaraereğlisinin, Atamer Örü Ergene’nin, Hikmet Mutlu Hayrabolu’nun, Ümit Süthan Kapaklı’nın, Selim Kesebir Malkara’nın, Ramazan Karadeniz Muratlı’nın, Saniye Tozar Süleymanpaşa’nın ve Çetin Hakan Çebi ise Şarköy’ün koordinatörlüğüne getirildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10