Muhtarların sorun ve taleplerini dinledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile akşam yemeğinde bir araya gelerek, mahallelerin sorun ve isteklerini dinledi.

Çerkezköy 2.09.2016 20:31:00 0
Muhtarların sorun ve taleplerini dinledi

MUHTARLAR MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Yalı Restaurant’ta mahalle muhtarlarını ağırladığı yemekli toplantıda Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Gümüş ve Esengül Güven de hazır bulundu.

 

Toplantıya Çerkezköy’ün 11 mahalle muhtarından 10’u katılırken, sadece Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Recep Şahin toplantıya katılmadı. Mahallelerin sorunlarını ve taleplerini muhtarlardan dinleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven’e talepleri tek tek not aldırdı.  Akay, yakında başlayacak olan projeler hakkında muhtarları bilgilendirirken, muhtarlar Çerkezköy Belediyesinin bugüne kadar yaptığı hizmetlerden ötürü Başkan Akay’a teşekkür etti. Muhtarlar “ Özellikle Belediyemizin yaptığı parklar ve mevcut parklarda yapılan düzenlenmelerden son derece memnunuz” diye konuştu.

 

“İŞ YERİNE ÇEVİRMİŞLER”

 

Çerkezköy’de yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Yaptığımız çalışmalardan herkes memnun olmasına rağmen, ortaya çıkan iki üç kişi ise rahatsız olduğunu ifade ediyor. Bu parkları çok cüzi rakamlarla kiralayarak 4 bin metrekarelik alanı iş yerlerine çevirmişler. Ben olsaydım bende kendime kızardım ve kendime düşman olurdum.

 

Bu kişiler, kamuya ait alanları masa ve sandalyelerle doldurdular, her tarafı kapattılar. Biz buna müsaade etmedik diye bize düşman oldular” dedi.

 

KIBRIS’A GÖTÜRME SÖZÜ VERDİ  

 

Muhtarların yoğun çalışma içersine girdiklerini ve yorulduklarını kaydeden Akay “ Daha önce Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğini Kıbrıs’a göndermiştik. En kısa zamanda mahalle muhtarlarımızı da Kıbrıs’a göndereceğiz” diyerek jest yaptı. Toplantının ardından muhtarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Akay, muhtarları kapıya kadar uğurladı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10