Otobüs sıkıntısı yaşanmayacak

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması nedeniyle Çerkezköy'deki otobüs firmaları bayram tatili beklentisi içinde olduklarını kaydettiler. Talebin az olduğunu kaydeden yetkililer, Cuma gününden itibaren yoğunluğ

Çerkezköy 6.09.2016 18:45:00 0
Otobüs sıkıntısı yaşanmayacak

 BU BAYRAMDA YAKIN YERLER TERCİH EDİLİYOR

 

Truva ve Kamilkoç otobüs firmalarının Çerkezköy İşletme Müdürü Necdet Çalışkan “Yıllardır her zaman halkımıza en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Bayram ya da yılbaşı tatillerinin uzun olduğu dönemlerde vatandaşlarımızın bir çoğu hem bu tatil fırsatı değerlendirmek hem de akraba ya da eş, dostlarıyla birlikte olmak için tatili değerlendirme yoluna gidiyor. Kurban Bayramında da tatilinin de hafta başına gelmesiyle birlikte Cumartesi ve Pazar günüyle birlikte toplam 9 gün tatil var.  Her zaman olduğu gibi bu kurban bayramında uzak il ve ilçelere olmasa da  vatandaşlarımız yine yakın il ve ilçelerde bulunan akraba, eş dostlarına gitmeyi tercih edeceklerdir. Şu anda otobüsler normal doluluk oranlarında  seferlerini  sürdürüyor.  Cuma akşamı itibariyle otogarda yoğunluk yaşamaya başlarız. Otobüs firmalarımız her bayramda olduğu gibi bu Kurban bayramında da halkımıza her zaman olduğu gibi eksiksiz ve kesintisiz hizmet verecektir. Otobüs firmalarımız yeterli ve donanımlı otobüslere sahiptir” dedi.

 

 SIKINTI YAŞANMAYACAK

 

Pamukkale Seyahat Çerkezköy Bölge Müdürü Nihat Macit “Tatillerin uzun olduğu bayramların tatil dönemlerinde vatandaşlarımızın talepleri normal zamanlardakinden daha yoğun oluyor. Nedeni ise tatillerini daha iyi değerlendirmektir. Otobüs firmaları olarak bizler yoğunluk nedeniyle  yolcularımızın mağduriyet yaşamaması için günler öncesi planlamamızı yaparak gerekli önlemimizi alıyoruz. Bizler için önemli olan her zaman müşteri memnuniyetidir.  Eğer müşteriyi memnun ederseniz her hangi bir yere gideceğinde ilk tercihi siz oluyorsunuz. Çerkezköy’de bölgemize hizmet veren otobüs firmaları olarak, vatandaşlarımızı mağdur etmemeye ve müşteri memnuniyetine oldukça özen gösteriyor ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek için yarışıyoruz.Bu Kurban bayramında da 9 günlük tatilin olması yolcu kapasitemizde yaşanacak artış bizleri tabi ki sevindirecektir. Dönüşlerde de ayni yoğunluk olacağı düşüncesiyle dönüşlerde de  kesinlikle sıkıntı yaşanmayacaktır.  Her kes gideceği yere sıkıntısız ulaşacak” diye konuştu.

 

YOĞUNLUĞA GÖRE İLAVE OTOBÜS KALDIRILACAK

 

Kurban bayramı arifesinde yolcu artış kapasitesine göre ilave otobüs kaldıracaklarını da belirten Nihat Macit, “İstanbul gibi yakın yerlere 20 dakikada bir otobüs sefere konulacaktır. Yolcu kapasitesi tahminimizin üzerinde bir artış gösterir ise ilave otobüs seferlerini devreye koyarak vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz. İzmir,Bursa,Ankara,Antalya gibi uzak illere gidecek olan vatandaşlarında yoğun talebi olduğunda uzak illerimize de ek seferler düzenleyeceğiz. Yeter ki talep olsun” dedi.

 

 BİZLER HİZMET İÇİN VARIZ

 

Kale Seyahat Çerkezköy İşletme Müdürü Ali Arslan’da, “Yolcu taşımacılığı yapan firmalar olarak her zaman halkımızın rahat ve huzurlu yolculuk yapması için titiz bir çalışma yapıyoruz. Bizler halkımıza hizmet için varız. Halkımıza eksiksiz ve kesintisiz hizmet vermek içinde kendi aramızda tatlı bir rekabet yapıyoruz. Buda bizlere müşteri memnuniyeti olarak geri dönüyor. Her firma gibi bizde bölge halkımıza en iyi şekilde yıllardır hizmet veriyoruz. Müşterinin velinimet olduğunu unutmadan sürdürdüğümüz özverili hizmetimizi kurban bayramında da ayni şekilde vereceğiz ve hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10