Eğitim yardımı kartlarını üyelere dağıttılar

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, sendika olarak Türkiye'de ilklere imza atmaya ve bu alanda ezber bozmaya devam etmeyi sürdürdüklerini kay

Çerkezköy 7.09.2016 19:28:00 0
Eğitim yardımı kartlarını üyelere dağıttılar

SENDİKA ÜYELERİNE 3. DİLİM EĞİTİM KARTI DAĞITIMI BAŞLADI

 

Türkiye genelinde toplamda sendika üyelerine 4 taksitte toplamda 100 milyon TL eğitim yardımı yapılacağını kaydeden Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak “ Bu eğitim yardımının ilk dilimi 2015 Eylül ayında 25 milyon TL olarak yapıldı. Üç aylık dönemler halinde yaptığımız bu yardımların 3. Diliminin dağıtımına da önceki gün sendikamızın yetkili olan işyerlerinde çalışan sendikamız üyelerine başladı. Yaklaşık 180 bin üyemize ve Çerkezköy Şubemize kayıtlı 10 bin üyemize eğitim kartı dağıtımı yapılıyor. Türk sendikacılığında ve dünya sendikacılığında bir ilki başlatan tek sendika Türk Metal Sendikasıdır. Bu nedenle İşte sendika işte hizmet diyoruz. Amacımız mutlu bir nesil için eğitim alanında öncü sendika olmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

İKİNCİ DİLİMİ NİSAN AYINDA DAĞITILDI

 

Koçak “ Söz verdiğimiz gibi, her alanda üyelerimizle yürümeye ve ezber bozmaya devam ediyoruz. Üyelerimize yapılacak 100 Milyon TL eğitim yardımlarının ikinci dilimi ise Nisan ayı itibariyle dağıtılmaya başlandı. Emeğimizle rızkımızla birlikte kazandığımız gibi, eğitim konusunda da hassasiyetimizle ülkemizin yarınlarını da birlikte kazanıyoruz. Sendika olarak her hizmetimizde üyelerimizin hayatını kolaylaştırma için çalışıyor, ülkemizin ve üyelerimizin geleceği için mücadele etmeyi sürdürüyoruz.” diye konuştu.

 

4. SON DİLİM 2017 MAYIS AYINDA DAĞITILACAK

 

Koçak “Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubemize bağlı işyerlerini ziyaret ederek eğitim kartlarını üyelerimize dağıtımını yapıyoruz. Nisan ayından sonra üçüncü 25 milyon TL yardımı ise Türk Metal Sendikası Kurban Bayramı öncesinde Eylül ayında gerçekleştirecek. Dördüncü yardım ise daha önce belirttiğim gibi 2017 yılının Mayıs ayı yani İşçi Bayramında dağıtılacak.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10