Servisçilerin korsan kabusu

Tekirdağ S ve J Servisçiler Derneği dün saat 10.00'da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Dernek olarak korsana karşı olduklar?

Çerkezköy 7.09.2016 19:33:00 0
Servisçilerin korsan kabusu

DERNEĞİ TANITTILAR

 

Tekirdağ S ve J Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Yıldız, Ali Tektaş, Yaşar Yıldırım, Hanifi Karataş, Dursun Aksu ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Aşkın Gündoğdu “ Tekirdağ S ve J Servisçiler Derneğini yeni kurduk. Bu gün size tanışma ziyareti gerçekleştirmek istedik. Hem sizinle tanışmak hem de servisçilerimizin sıkıntılarını sizlere dile getirmek istedik” dedi.

 

“SİZLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ”

 

Dernek olarak korsana karşı olduklarını kaydeden Gündoğdu “ Çerkezköy’de korsanlar servisçilerin kabusu haline geldi. Çerkezköy’de tek plaka ile birden fazla araç çalıştıran arkadaşlarımız bulunuyor.

UKOME’nin bölgesellik kararına rağmen hala kendi sınırları dışında çalışan servis araçları var. Bu sıkıntılarımızın çözümü noktasında siz büyüklerimizden destek bekliyoruz” diye konuştu.

 

“YANINIZDA OLACAĞIZ”

 

Ziyaretten ötürü Tekirdağ S ve J Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu ve yönetimine teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Yeni kurulan derneğin tüm servisçi esnafına ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Sizlere de görevinizde başarılar diliyorum. Korsanla ilgili Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çerkezköy Belediyesi çalışmalar yapıyor. Bugün olduğu gibi bundan sonra da servisçi esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10