Yürüyüş sönük geçti

Sağlık Bakanlığı'nın Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında Çerkezköy Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sağlık

Çerkezköy 8.09.2016 19:03:00 0
Yürüyüş sönük geçti

PERİYODİK ARALIKLARLA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

 

Tepe Piknik Alanında dün saat 17.00’da gerçekleştirilen sağlıklı yürüyüş programına İlçe Sağlık Müdür Vekili Levent Oğuz Dalkıran ile İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli ve az sayıda vatandaş katıldı. 3 kilometrelik yürüyüş parkurunda gerçekleştirilen yürüyüş etkinliği öncesi konuşan İlçe Sağlık Müdür Vekili Levent Oğuz Dalkıran, “Sağlık Bakanlığımızın Türkiye Sağlıklı beslenme ve Hareketli Hayat Programı Fiziksel hareketsizliğin azaltılabilmesi için düzenlenen yürüyüştür. Sağlık açısından da önemli olan bu yürüyüşleri periyodik aralıklarla gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

KUBİLAY VE AKAY KATILMADI

 

3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası kapsamında Çerkezköy Toplum Sağlığı Müdür Vekili Levent Oğuz Dalkıran ile Psikolog Mihriban Kırcallıoğlu, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamlarında ziyaret ederek gerçekleştirilecek yürüyüş programına davet etmişlerdi. Düzenlenen ve katılımın bu sene az olduğu sağlık yürüyüşüne Kubilay ve Akay’ın katılmaması dikkat çekti. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10