15 yıllık bebek özlemleri sona erdi

Çocuk sahibi olabilmek için yıllarda tedavi gören ancak bir sonuç alamayan 36 yaşındaki Şule Şenay'ın 15 yıllık çocuk özlemi İrmet Hastanesinde gördüğü İnseminasyon tedavisi ile son buldu

Çerkezköy 9.09.2016 21:11:00 0
15 yıllık bebek özlemleri sona erdi

36.HAFTADA DOĞUM GERÇEKLEŞTİ

 

Çerkezköy’de yaşayan Kamil-Şule Şenay çiftinin 15 yıllık çocuk özlemleri son buldu. Çocuk sahibi olabilmek için birçok doktora giden ancak bir sonuç alamayan çift son olarak Özel İrmet Hastanesine başvurdu.  Jinekolog Op. Dr. Nurdan Tombalak’ın gerçekleştirdiği İnseminasyon tedavisi yöntemiyle Şule Şenay aşılama tekniği ile gebe kaldı ve 36.haftada doğum gerçekleştirdi. Sezeryan ile dünyaya gelen 2 kilo 440 gram ve 49 santimlik Zeynep Ada bebek yeni doğan ünitesine alındı.

 

SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DOĞDU

 

Hastanın tedavi süreci hakkında açıklamalarda bulunan Özel İrmet Hastanesi Jinekologu Op. Dr. Nurdan Tombalak, “Hastamız gayet başarılı geçen tedavi sürecinin ardından çocuk hasretini dindirdi. Hastamız ile uzun zamandır yakından ilgilendim. Aşılama olarak bilinen inseminasyon tekniği ile tedavi edilen hastamız sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi. Bebeğimiz iki kilo 440 gram ve 49 cm olarak doğdu.  Kontrol amaçlı olarak bebeği bir gün boyunca yeni doğan ünitesinde takip ettik. Hastamız bundan sonraki yaşantısında doğal yollarla gebe kalabilecek, hayatına daha mutlu bir şekilde kaldığı yerden devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

“BU ANI BEKLEDİK”

 

15 yıldır bebek özlemi çeken ve bir çocuğu dünyaya gelmesi ile birlikte bu özlemi sona eren Şule Şenay, tedavileri sürecince hiçbir zaman ümitlerini kaybetmediklerini dile getirdi.  Bebek sahibi olamayan ailelere de aynı şekilde umutsuzluğa kapılmamaları önerisinde bulunan Şule Şenay 15 yıl boyunca bu mutlu anı yaşamak için bekledik. Bazen üzüldük, bazen doktoraların söyledikleri ile umutlandık. Özel İrmet Hastanesi Jinekologu Op. Dr. Nurdan Tombalak ile tanıştık, kendisinin bize söylediği tedavi yöntemi umut ışığı oldu. Uygun gördüğü tedavi yöntemini hemen kabul ettik ve neticesinde Umutlu bekleyişimiz kızımızın dünyaya gelişi ile mutlu bir şekilde sona erdi” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10