Kubilay şehit ailelerini unutmadı

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay yaklaşan Kurban bayramı öncesi ilçede ikamet eden şehit İlhan Doyran, Şehit Ilgar Özkan, Şehit Mustafa Baykuş ve Şehit Dinçer Ersoy'un ailelerini evlerinde ziyaret ett

Çerkezköy 9.09.2016 21:15:00 0
Kubilay şehit ailelerini unutmadı

“YANINZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Ziyarette şehit aileleri ile birlikte sohbet eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ailelerin kurban bayramlarını kutladı. Kubilay “ Sizleri aramızda görmekten her zaman mutlu oluyoruz. Sizlerin sorunu bizlerin sorunudur. Sizler bizim birer ailemizsiniz, her zaman biz sizlerin yanındayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bugün bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşıyorsak bunu kahramanca mücadele etmiş ve bu uğurda canlarını feda etmiş aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve onların ailelerini de kendi ailemiz gibi görüyoruz. Şehit ve gazi ailelerimiz için ne yapsak azdır. Sizinle birlikte olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.” diye konuştu.

 

“MİNNETLE ANIYORUM”

 

Kurban Bayramı tatilini izinli olduğu için şehir dışında geçireceğini ve bu ziyaretleri erken gerçekleştirdiğini kaydeden Kubilay “ Şehit ve gazi aileleri olmak üzere tüm halkımızın yaklaşan Kurban Bayramını kutluyorum. Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha anıyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10