MHP Türkiye'nin sigortasıdır

Kurban Bayramı'nın ikinci günü parti binasında partililerle bayramlaşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, yaptığı konuşmada, "Algı yönetimiyle insanların aklını karı

Çerkezköy 13.09.2016 12:21:00 0
MHP Türkiye

İKİNCİ GÜN BAYRAMLAŞTILAR

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı yönetimi ve üyeleri Kurban Bayramının ikinci günü bayramlaştı. Parti binasında bugün saat 11.00’da düzenlenen bayramlaşma törenine MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel’in yanı sıra Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkan Vekili Sedat Poyraz Maskar, ziyaret amaçlı Çerkezköy’de bulunan Batman Ülkü Ocakları İl Başkanı Bayram Acet, MHP İlçe Yönetimi, Ülkü Ocakları yönetimi ve üyeler katıldı.

 

BARIŞ VE HUZUR İÇİNDE NİCE BAYRAMLARA

 

Bayramlaşma töreninin ardından konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramını en içten dilekleriyle kutladığını ifade ederek, “Son zamanlarda yaşadığımız sıkıntılara hepimiz şahidiz. Biz geçen bayramda ondan önceki bayramlarda da aynı temennilerde bulunarak Müslüman aleminde akan kanların durmasını temenni ediyoruz dedik ama maalesef üzülerek belirtiyorum ki yine aynı temennilerde bulunmak zorundayız. Suriye de yaşanan hadiseler ve Türkmen kardeşlerimizin yaşadığı acılar hepimizin yüreğini yakıyor. İnşallah bundan sonraki bayramlarda daha mutlu daha barış içinde bir bayram geçirmeyi temenni ediyoruz” diye konuştu.

 

MHP TÜRKİYE’NİN TEMİNATIDIR

 

Son zamanlarda MHP üzerinden bir siyaset üretilmeye çalışıldığını sözlerine ekleyen Önsel, “yaşanılan sıkıntılarda şu anda kamuoyunda MHP üzerinden bir siyaset üretilmeye çalışılıyor. Bunun adına bir kısım Ak Partinin bastonu oluyor diyor, başka Ak Parti karşıtları da bu sefer CHP’yle beraber diyorlar. Bir türlü bu algıyı yenemiyoruz. Bunu fişekleyen alttan alttan besleyen belli zümreler var. Algı yönetimiyle insanların aklını karıştırmaya çalışıyorlar. Herkes biliyor ki bugün her zaman söylendiği gibi Türkiye’nin sigortası, Türkiye’nin teminatı MHP’dir. MHP’nin bütünlüğünü ve birliğini bozmaya çalışıyorlar. Eğer ki bu bozulur ve dağılırsa biliyorlar ki Türkiye de dağılacak” dedi.

 

SENARYOLAR ASLA TESADÜF DEĞİLDİR

 

Koray Önsel konuşmasının devamında ise, “MHP de ne yaşanıyorsa bir ay sonra bir sene sonra bakıyoruz ki Türkiye’nin gündeminde Türkiye’nin yönetimiyle alakalı da bu sıkıntılar yaşanıyor. Bu senaryolar tesadüf değildir. 15 Temmuz darbe sürecinden sonra ayaklar altına alınmaya çalışılan milliyetçilik duyguları bugün Türkiye’yi bir araya getirdi ve yüce Türk milletini bir arada tuttu. Biz her zaman doğrunun haklının yanındayız ve bunu da herkesin bilmesini istiyoruz. Biz o partiye destek olmak için yada diğer partilere destek olmak için herhangi bir siyaset üretmiyoruz. Sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin ön görüşleriyle bunlara hepimiz de şahit olduk” ifadelerine yer verdi.

 

HDP’Yİ KONUŞMAYA GEREK YOK

 

Bugün TBMM’de temsil edilen siyasi partileri incelediğimiz zaman bakıyoruz ki yönetim kadrosunda PKK’lı teröristin olmadığı bir siyasi partinin MHP olduğunu ifade eden Önsel şöyle devam etti; “Bugün CHP de yönetim kadrosuyla aynı sıkıntıları yaşıyor. Ak Partiye de bakıyoruz FETÖ diye ilan ettikleri kadronun çoğunluğunda içlerinde milletvekili bulunduğunu iddia ediyorlar ki bunları basından takip ediyoruz. HDP’yi zaten konuşmaya gerek yok. Neyin ne olduğu ortada. Bugün işaret edilecek, bayrağı altında buluşulacak, tek siyasi partinin MHP olduğu aslında aşikardır. Bundan sonra ki seçim sürecinde de MHP’ye Türk milletinin teveccüh göstereceğine inanıyoruz”

 

TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ

 

Koray Önsel konuşmasının sonunda ise, “İnşallah 2019 seçimlerinde de hakikaten ülkücü milliyetçi hareketin duygularını fikirlerini benimsemiş bir başbakan bir Cumhurbaşkanımız bu ekipten oluşan bir hükümet kadrosunun oluşacağını temenni ediyoruz. İnşallah böyle bir yönetimle Türkiye Cumhuriyeti yönetildiği zaman Türk milleti görecek ki Türkiye cumhuriyetinde yaşayan milletin birlik ve beraberliğinin ne kadar kuvvetli olduğunu bu bayrağa sarılanların ne kadar güçlü olacağını göreceklerini düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm milletimizin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10