Kötü görüntü ve koku çileden çıkardı 

Kurban Bayramının birinci günü vatandaşlar kestikleri kurbanların iç ve dış kısımlarını gelişi güzel çöp konteynırlarına atarken, boşaltılmayan çöp konteynırları kötü gör?

Kapaklı 13.09.2016 17:01:00 0
Kötü görüntü ve koku çileden çıkardı 

 

VATANDAŞLARI ÇİLEDEN ÇIKARDI

 

Kapaklı Karaağaç mahallesinin hemen hemen tüm cadde ve sokaklarında bulunan çöp konteynırlarının içinde ve çevresinde biriken çöp yığınları kötü görüntü oluşturduğu kadar çevreye de kötü kokular yayması mahalleliyi çileden çıkardı. Vatandaşlar kötü kokudan son derece şikayetçi olduklarını ifade ederek sokağa çıkamadıklarını kaydettiler.

 

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİLER

 

Mahalle sakinleri yaşanan olumsuzluklar karşısında durumu Belediyeye bildirmelerine rağmen halen daha çöp konteynırlarının boşaltılmamasından dolayı oldukça dertli durumda olduklarını ifade ettiler. Vatandaşlar Kurban Bayramının ilk gününden itibaren kesilen kurbanlıkların iç ve dış kısımları ile birlikte diğer çöp atıklarının boşaltıldığı çöp konteynırlarının boşlatılmadığını belirterek yetkilileri göreve davet etmişlerdi. Yapmış olduğumuz haberin ardından kötü görüntü oluşturan çöplerin bir gün sonrasında hemen toplatıldığı öğrenildi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10