Geçici köprüye tepki!

Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi ile Hükümet caddesini birbirine bağlayan köprünün yıkım işlemi 1 Eylül tarihinde başlarken, Kurban Bayramı dolayısıyla da çalışmalara ara verilmişti. Vatanda?

Çerkezköy 15.09.2016 20:08:00 0
Geçici köprüye tepki!

BAYRAM DOLAYISIYLA ÇALIŞMALARA ARA VERİLDİ

 

Hükümet Caddesi üzerinde bulunan ve aşırı yağışlı havalarda sık sık su baskını tehlikesine neden olan Hükümet caddesi üzerinde ki köprünün yıkım çalışmaları 1 Eylül tarihinde başlamıştı. Kısa bir süre içinde köprünün yıkım işlemi tamamlanırken, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla da çalışmalara ara verilmişti.

 

IŞIKLANDIRMA YETERSİZ

 

Verilen arayla birlikte çalışmaların yeteri kadar hızlı gitmediğini savunan çevre sakinleri duruma tepki gösterirken, yayalar için alternatif olarak yapılan köprü merdivenlerinin dar olması ve geceleri de ışıklandırmanın yetersiz olmasından dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade ettiler. Yetkililere seslenen vatandaşlar çalışmaların biran önce hız kazanmasını isteyerek ışıklandırma sorununa da biran önce çözüm üretilmesi talebinde bulundular.

 

3 AY İÇİNDE TAMAMLANACAK

 

Yeniden yapılacak olan köprünün genişliğinin 20 metre, uzunluğunun ise 27 metre olacağını ifade eden yetkililer, iki şeritli olan köprünün tamamlandığı zaman 4 şeritli olacağı kaydedildi. Yeni köprüyü yapacak olan firmanın aksilik çıkmadığı takdirde çalışmalarını 3 ay içerisinde tamamlanacağını ifade edildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10