Metruk binalar tehlike saçıyor

İlçenin hemen hemen her noktasında bulunan metruk binalar adeta tehlike saçıyor. Mahalle sakinleri ile vatandaşlar, alkol ve uyuşturucu kullananların uğrak yeri haline gelen metruk binaların biran önce yıkılmasın?

Çerkezköy 16.09.2016 20:27:00 0
Metruk binalar tehlike saçıyor

HİÇBİR ŞAHSA RASTLANMADI

 

Bağlık Mahallesi Çimenli Sokak üzerinde bulunan metruk binada dün saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda kimliği belirsiz bir kişinin bina içinde uyuşturucu madde kullandığına dair ihbarda bulunuldu. Olay yerine gelen emniyet güçleri üç katlı metruk binanın içinde yaptıkları aramanın ardından hiçbir şahsa rastlamadı. İçeri giren şahsın binanın arka kısmından kaçtığı ifade ediliyor.

 

ÜZERLERİNE TAHTA PARÇALARI ATILDI

 

Mahallede oyun oynayan çocuklar emniyet güçlerine verdikleri ifade de, ‘bir kişi metruk binanın camından önce üzerimize tahta parçaları attı, daha sonra da bize bıçak çekerek içeri girdi. Uyuşturucu kullandığını gördük ve korktuğumuz için durumu hemen ailelerimize söyleyip emniyet güçlerini aradık’ açıklamasında bulundular.

 

BİRAN ÖNCE YIKILSIN

 

Mahalle sakinleri ile vatandaşlar duruma sert bir tepki gösterirken, alkol ve uyuşturucu kullananların uğrak yeri haline gelen metruk binaların biran önce yıkılmasını istiyorlar. Çocuklarını istedikleri gibi sokağa çıkaramadıklarını belirten mahalle sakinleri yetkililerin yaşanan olumsuzluklara biran önce çözüm üretmeleri gerektiğini savundular.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10