Mandalı Kabri başında anıldı

Dört yıl önce çıktığı av sırasında yıldırım çarpması nedeniyle hayatını kaybeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın kardeşi Özcan Mandalı mezarı başında

Kapaklı 18.09.2016 21:37:00 0
Mandalı Kabri başında anıldı

DÖRDÜNCÜ YILINDAN UNUTULMADI

 

Özcan Mandalı, ölümünün dördüncü yıl dönümünde unutulmadı. Dört yıl önce Kapaklı Avcılar Derneği mensubu arkadaşları ile birlikte ava çıktığı sırada yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybeden Özcan Mandalı kabri başında Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Doğuş Mandalı, Kapaklı Avcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı, arkadaşları Ergül Büyükikiz, Sami Cambaz, Ertan Mandalı, Bülent Çavuş, Behçet Daya, Güray Danacı, Şeref Biliş tarafından anıldı.

 

DUALARLA ANIYORUZ

 

Mandalı’nın kabri başında açıklama yapan Kapaklı Avcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı, “ “17 Eylül 2012 tarihinde sabah 07.40 civarında yıldırımlı, gök gürültülü yağmurlu bir günde, Ergül Büyükikiz ve Adil Güzel ile birlikte avlanan değerli evladımızı, kardeşimizi ve avcı arkadaşımızı kaybetmiştik. Aradan 4 yıl geçmiş olsa da acımız üzüntümüz hiç azalmadı ve rahmetliyi her zaman arıyoruz. Bu duygularla rahmetli Özcan Mandalıyı kabri başında dualarla anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” diye konuştu.

 

MEZARINA ÇİÇEK BIRAKTILAR

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise yaptığı konuşmada, “kardeşimin ölümümün üzerinden dört yıl geçti. Bizi burada yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Allah böyle bir acıyı hiç kimseye yaşatmasın. Bunun için dua ediyoruz. Allah, kardeşimin mekanını cennet eylesin” ifadelerine yer verdi. Katılımcılar, anma töreninin ardından Özcan Mandalı’nın mezarına çiçek bıraktı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10