Her yola başvuruyorlar

Fatih Mahallesi'nde meydana gelen olayda ev sahipleri bayram günü evlerine gelen misafirlerinin ayakkabılarını kapı önünde bırakınca iddiaya göre bonzai alabilmek için paraya ihtiyacı olan uyuşturucu bağ

Çerkezköy 18.09.2016 21:44:00 0
Her yola başvuruyorlar

ŞOK OLDULAR

 

Fatih Mahallesi’nde bulunan bir apartman sakinleri kapı önünden ayakkabıları çalan kişi yada kişilere ateş püskürdü. Bayram ziyareti için evlerine gelen misafirlerinin ayakkabılarını kapı önünde bırakan ev sahipleri misafirlerini uğurlamak istediğinde ise misafirlerinin ayakkabılarının çalındığını görünce şok oldular.

 

ALDIKLARI BONZAİ’Yİ AYNI APARTMANDA İÇİYORLAR

 

Misafirliğe geldikleri evden, ev sahiplerinin eski ayakkabıları ile ayrılmak zorunda kalan vatandaşlar, iddiaya göre gençlerin hayatını kabusa çeviren uyuşturucu bağımlılığı sonucu, para bulamayan bağımlıların ayakkabı hırsızlığına başladıklarını ifade ettiler. Uyuşturucu alabilmek için paraları olmayan bağımlılar akla gelebilecek her yolu denerken, son olarak ise bayram günü misafirliğe gelen kişilerin ayakkabılarına göz diken bağımlılar yine iddialara göre ayakkabıları bir şekilde elden çıkardıktan sonra elde ettikleri parayla bonzai alıp, aynı apartmanda içtikleri belirtildi.

 

KÖMÜRLÜKTE Kİ EŞYALAR DA ÇALINIYOR

 

Her geçen gün ölümle sonuçlanan bu bağımlılık sebebiyle kendilerinden geçen uyuşturucu müptezellerinin zarar vermesinden korkan apartman sakinleri, polisi aramalarına rağmen güvenlik güçlerinin bir yaptırımda bulunmamasından dolayı dert yakındılar. Ayrıca apartman sakinleri, bodrum kattaki kömürlük alanında bulunan eşyalarının yine aynı kişiler tarafından çalındığını iddia ettiler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10