10 araç içinden sadece biri çalındı

Öztrak caddesi Sarıgöl sokak numara 4 adresinde hizmet veren ADS Otomotiv ve Emlak bürosuna giren hırsız yada hırsızlar galeri içinde bulunan AUDİ A6 marka aracı çalarak kayıplara karıştı.

Çerkezköy 18.09.2016 21:45:00 0
10 araç içinden sadece biri çalındı

SADECE BİR ARABANIN ÇALINMASINI ANLAMIŞ DEĞİLİZ

 

Önceki gün gece saat 03.00 sıralarında meydana gelen olayda galeri içinden bir araç çalındı. Öztrak caddesi Sarıgöl sokak numara 4 adresinde meydana gelen hırsızlık olayı hakkında bilgi veren ADS Otomotiv ve Emlak işletmecisi Dursun Şahin, “17’si gecesi saat 03.00 sıralarında meydana geldiğini tahmin ettiğimiz hırsızlık olayında kapıyı zorlayarak içeri giren hırsız yada hırsızlar içeri de bulunan aracımızı çalarak kaçmışlar. Anlam veremediğimi tek nokta galeri dışında 10 adet arabamız varken ve tüm araçların anahtarları masanın çekmecesinde dururken, bu hırsız yada hırsızlar neden sadece içeride ki arabayı çaldılar anlamış değiliz” açıklamasında bulundu.

 

SATIŞ İÇİN ANLAŞTIK VE KAPARO BİLE ALDIK

 

Çalınan aracın Cumartesi günü satışı konusunda anlaşılarak alıcıdan kaparo dahi aldıklarını sözlerine ekleyen Şahin, “arabayı alacak kişiyle anlaştık ve bize kaparo verdi. Araya Kurban Bayramı tatili girdiği için satışı olmadı ve sözleşerek geçtiğimiz Cuma günü aracın satış işlemini gerçekleştireceğimizi kararlaştırdık. Aracı alacak arkadaş Cuma günü aradı ama parasının çıkışmadığını ama gene de ofise geleceğini söylemesinin ardından gelmedi ve aynın günü gecesi araç çalındı” dedi.

 

10 ARAÇ DIŞARI DA BİR ARAÇ İÇERİDE

 

Galeri içinde sadece bir tane araç olduğunu ifade eden Adnan Şahin, “satışı konusunda anlaştığımız aracımız galeri içinde diğer 10 aracımız ise kapı önünde duruyor. Neden sadece içeride ki aracımız çalındı halan daha anlamakta güçlük çekiyoruz. 5 yıldır burada galeri işiyle uğraşıyoruz ve bir kez olsun bu tür bir olayla karşılaşmadık. Dükkanımızın kapısı zorlanarak içeri girilmiş ve anahtarın yerini biliyorcasına alarak araca bindiği gibi dükkandan hızla uzaklaşmışlar. Sabah dükkanımıza geldiğimizde karşılaştığımız manzara bizleri şok etti. Vakit kaybetmeden emniyet güçlerine haber verdik ve aracımızın biran önce bulunmasını arzu ediyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10