Yabani otlar temizleniyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Caddelerdeki orta refüjlerde, yol kenarları ve kaldırımlarda uzayarak görüntü kirliliği oluşturan yabani otların temizliğini sürdürÃ?

Çerkezköy 20.09.2016 20:04:00 0
Yabani otlar temizleniyor

CENGİZ TOPEL CADDESİ’NDE ÇALIŞMA YAPILDI

 

Çerkezköy Belediyesi özellikle yoğun olarak kullanılan cadde ve bulvarların orta refüjleri, kaldırım ve yol kenarlarındaki yabani otların temizliğini sürdürüyor. Yabani otların temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüldüğünü belirten ekipler bu çalışmaların ilçe genelinde yapıldığını belirttiler.

 

 YABANİ OTLAR TEMİZLENDİ

 

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında görüntü kirliliğine neden olan yabani otlar ot biçme makineleri ile biçilerek temizleniyor. Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi boyunca uzanan üç kilometrelik kaldırım kenarları ve orta refüjlerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.  

 

OTLAR KAZINARAK TEMİZLENECEK

 

Edinilen bilgiye göre, Belediye ekiplerinin çalışmalar kapsamında mahallelerde yer alan boş arsalardaki yabani otlar ve sürgünlerin yanı sıra bordür diplerinden ve kaldırım taşları arasından çıkan otlar da kazınarak temizlenecek.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10