Aile ziyaretleri devam ediyor

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yardım alan ailelere yönelik destek ziyaretlerine devam ediyor.

Çerkezköy 23.09.2016 00:04:00 0
Aile ziyaretleri devam ediyor

KÜTÜKÇÜ AİLESİ ZİYARET EDİLDİ

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç ve Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Turhan Ersöz ile birlikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yardım alan Kütükçü ailesini ziyaret etti.

 

GEREKLİ TALİMATLAR VERİLDİ

 

Ziyarette ailenin sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Kubilay, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca düzenli yardım yaptığımız Kütükçü Ailesine, hem geçmiş olsun dileklerinde bulunmak hem de sıkıntılarını dinlemek için ziyaret etmek istedik. Ailemizin prematüre doğumdan olan üçüz çocuğundan biri vefat etmişti. Diğer 2 çocuğumuzun düzenli olarak tedavi görmesi gerekiyor. Yavrularımızın tedavisi için gereken her şeyin yapılması için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğümüze gereken talimatları verdim. Ailemize tekrar geçmiş olsun ve çocuklarımıza Allah şifalar versin” diye konuştu.

 

DEVLETİMİZ KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR

 

Kaymakam Metin Kubilay konuşmasının devamında ise, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza en kısa sürede ulaştırılması açısından devlet ile vatandaş arasında adeta bir köprü vazifesi görüyor. Vakfımız Çerkezköy de devletin şefkatli elini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza göstermektedir. İhtiyaç sahiplerini, zor durumda kalanları muhtarlarımızla beraber ziyaret ediyoruz. Bundan sonra da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Devletimiz kimsesizlerin kimsesidir” ifadelerini kullandı.

 

KAYMAKAMA TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Kütükçü ailesi, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alaka ile yardımlardan dolayı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a teşekkür etti.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10