Sütlübey Lezzet Diyarı açıldı

Çerkezköy'de yaklaşık 5 yıldan bu yana hizmet veren Sütlübey Lezzet Diyarı üçüncü şubesini Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Köse Sokak numara iki adresinde hizmete açtı.

Çerkezköy 23.09.2016 19:16:00 0
Sütlübey Lezzet Diyarı açıldı

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Sütlübey  Lezzet Diyarı’nın işletmeciliklerini Ece Sancar eşi Mehmet Sencar  ile  Aycan Çalışkan ve eşi Hüseyin Çalışkan yapıyor. Sütlübey Lezzet Diyarı’nda Peynir çeşitlerinden, bal, reçel, zeytin çeşitlerine kadar bol ürün bulunuyor. Dün saat 14.00’de gerçekleşen açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Nedim Yılancı, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve Belediye Meclisi Üyeleri, esnaflar, Sencar ve Çalışkan Ailelerinin yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ 

 

Açılış öncesi bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Nedim Yılancı,“Her açılan işyeri bizler için mutluluk vesilesidir. Bu anlamda yeni açılan işyerimizin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Yılancı daha sonra Sütlübey  Lezzet Diyarı’nın açılış kurdelesini hayırlı olması temennisiyle kesti. Açılış sonrası işletmeyi gezen davetliler, açılışa özel indirim uygulanan ürünlere yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkan Vekili Nedim Yılancı’da alış veriş yaparak mağazadan ayrıldı.

 

HALKIMIZIN ÖZLEDİĞİ TATLAR LEZZET DURAĞIN’DA

 

Uygun fiyat, kaliteli ürün ve bol çeşit ile Çerkezköy halkına hizmet etmeyi hedeflediklerini söyleyen İşletme sahibi bayanlar Ece Sencar ve Aycan Çalışkan, “Yöresel ve organik anlamda ilçe halkımızın özlediği tatlar marketimizde her zaman taze olarak mevcut olacaktır. Trakya’nın ve Türkiye’nin ün yapmış peynirleri, zeytin çeşitleri,sucuk ve salamları da işletmemizdedir. Ev mantılarımızda bulunmaktadır.” İfadelerine yer verdiler.

 

SATIŞINI YAPTIĞIMIZ ÜRÜNLERDE İDDİALIYIZ

 

İşletmelerinde her çeşit  bal ve reçelinde bulunduğunu  ve bu konuda da iddialı olduklarını ifade eden işyeri sahiplerinden Mehmet Sencar ve Hüseyin çalışkan’da, “Ülkemizin en tanınmış ve hiçbir katkı maddesi yapılmadan tamamen organik olarak üretilen bal, reçel, zeytin ve peynir çeşitleri kategorisinde oldukça iddialıyız. Bu nedenle işyerimizin adını Sütlübey Lezzet Diyarı olarak isimlendirdik. Marketimizde ayrıca şifalı bitkilerin yer aldığı aktar da bulunuyor” açıklamasında bulundular.

Haber/Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10