Ayakkabı boyacıları isyanda

Çerkezköy Belediyesi karşısında bulunan ayakkabı boyacıları, kullandıkları alanın ısı yalıtım yapılacağı yönünde verilen sözün henüz tutulmadığını dile getirdi.

Çerkezköy 23.09.2016 19:16:00 0
Ayakkabı boyacıları isyanda

VERİLEN SÖZLER TUTULSUN

 

Atatürk Caddesi üzerinde kendilerine tahsis edilen alanda ayakkabı boyayan vatandaşlar kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını ifade ettiler. Alanda ısı yalıtım işlemleri için ölçü alınmasına rağmen henüz belediyenin bir girişimde bulunmadığını sözlerine ekleyen ayakkabı boyacıları, “Havalar artık soğudu, kış geldi. Burada bu soğuklarda çalışabilecek kadar genç değiliz, çoğumuz 60 yaşın üzerinde ve üşüyoruz. Belediye Başkanımızın daha önce söz verdiği üzere en yakın zamanda bize tahsis edilen alanın çevresinin kapatılmasının rica ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

ETRAFININ KAPATILMASINI İSTİYORLAR

 

Çorlu Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ayakkabı boyacılarının daha modern şartlarda çalışabilmesi için Saray Caddesi girişine lostra salonu açılmış, ekmeğini ayakkabı boyacılığından çıkartan vatandaşlar kışın sıcak yazın serin havada ve antibakteriyel ortamlarda çalışma imkanı yakalamıştı. Çorlu Belediyesi’nin göstermiş olduğu bu tutum karşısında kendilerine de bir nebze olsun önem verilmesini talep eden Çerkezköylü ayakkabı boyacıları sadece kışın üşümemek için çalışma alanlarının etrafının kapatılmasını istiyorlar.

 

Haber / Pınar Sancar


0282 726 91 91
0282 747 65 10