Zabıta Seyyar satıcılara göz açtırmıyor

Çerkezköy Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kapalı Pazar yeri girişine pazarın kurulduğu Perşembe ve Pazar günleri bir çok seyyar satıcının gelerek tezgah açmalarından rahatsız olan Pazar es

Çerkezköy 25.09.2016 21:05:00 0
Zabıta Seyyar satıcılara göz açtırmıyor

SEYYAR PAZARCILARIN TEZGAHLARI KAPATILDI

 

Çerkezköy Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri dün Kapalı Pazar yeri girişinde yaptığı denetimlerde Pazar girişine tezgah açan yaklaşık 10 seyyar pazarcıya tezgah açmalarına izin vermedi. Tezgah açan seyyarları da kaldırarak ceza kesti. Zabıta ekipleri Pazar yerlerinde seyyarların tezgah açmalarının yasak olduğunu ve kesinlikle bu yerlere tezgah açamayacakları konusunda da uyarılarda bulundu.

 

PAZAR ESNAFI ZABITANIN DENETİMLERİNDEN MEMNUN

 

Çerkezköy Belediye Zabıta müdürlüğü ekiplerinin seyyar satıcılara yönelik yaptığı denetimlerde tezgah açtırmaması Pazar esnafı tarafından memnunlukla karşılandı. Pazar esnafı, “Bizler her birimiz vergi mükellefi olduğumuz gibi Pazar yerinede kira ödüyoruz.  Seyyar olarak tezgah açanlar bizlerin işlerini engellediği gibi ne bir vergi mükellefi ne de tezgah açtıkları yer için belediyeye kira vermiyor. Bu nedenle zabıta ekiplerinin seyyarlara  yönelik sürdürdüğü denetimleri destekliyoruz  ve bu denetimlerin devamlı yapılmasını istiyoruz. Pazar girişine tezgah açan seyyarlar  ayni zamanda yaya kaldırımlarını  ve Pazar girişini engellemektedirler. Bu nedenle zabıta ekiplerinin denetimlerinden memnunuz.”dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10