Çanakkale'den dört birincilik ile döndüler

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü hafta sonu Çanakkale'de yapılan kulüplerarası açık hava Taekwando şampiyonasında 4 birincilik elde etti.

28.09.2016 19:46:00 0
Çanakkale

ŞAMPİYONAYA 10 KULÜP 95 SPORCU İLE KATILDI

 

Çanakkale’de gerçekleşen Kulüplerarası açık hava Taekwando şampiyonasına İstanbul,Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Kırklareli olmak üzere 10 kulüp toplam 95 sporcu ile katıldı. Kıran Kırana ve heyecanlı geçen müsabakalara Çanakkaleliler büyük ilgi gösterdi. Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Çanakkale’de yapılan Kulüplerarası Açık Hava Taekwando şampiyonasına 10 sporcu ile katılırken, şampiyonaya ilk kez katılan sporcular derece yapamamalarına rağmen tecrübe edindiler.

 

“TECRÜBE EDİNDİLER”

 

Her şampiyonanın yada turnuvanın sporcular için ayrı bir tecrübe olduğunu belirten Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, “ Sporcunun iyi yerlere gelmesi ve kariyer yapması için katıldığı tüm turnuva ve şampiyonalar o sporcuya ayrı bir tecrübe kazandırır. Bir sonraki maçına elde etmiş olduğu tecrübe ile daha iyi hazırlandığı gibi rakibinin  ne şekilde hareket edeceği konusunda da bilgi sahibi olduğundan ona göre maçta rakibi karşısında mücadele  etme imkanını bulur. Bu nedenle şampiyonalara katılan tüm sporcuların derece yapması beklenemez” dedi.

 

“4 BİRİNCİLİK KAZANMAKTAN MUTLUYUZ”

 

Şampiyonaya kilolarına göre 10 sporcu ile katıldıklarını belirten ve 4 birincilik almalarından dolayı mutlu olduklarını kaydeden Ayaz “ Çanakkale’de yapılan kulüplerarası açık hava Taekwando Şampiyonası gerçekten çok güzel bir atmosferde gerçekleşti. Çanakkale halkının gösterdiği yoğun ilgi ise bizleri çok mutlu etti. İlginin yoğun olmasının yanında vatandaşları şampiyonaya katılan tüm kulüp sporcularına da ayrı bir ilgi göstermesi ve mücadelelerinde tarafsız olarak sporcuları desteklemelerinden de çok memnun kaldık. Şampiyona da minik erkekler 30 kiloda Mecit Can Doğan, minik bayanlarda 27 kiloda Zeynep Hasret Yılmaz, minik erkeklerde 37 kiloda Alperen Ayaz ve Yıldız Erkekler 45 kiloda Samet Ayaz kilolarında şampiyon oldular. Başarılarımızın devamı içinde elimizden geleni yapma gayreti içindeyiz. Önümüzdeki ay Konya’da yapılacak olan Gençler Şampiyonasında da inşallah birincilikler elde ederek dönmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10