Belediye'den "Taziye Çadırı" hizmeti

Vatandaşlarımızın mutlu günlerinde olduğu gibi acı günlerinde de yanında olmaya çalışan Çerkezköy Belediyesi, 3 Ekim Pazartesi gününden itibaren Çerkezköy'de Taziye Çadırı kurmaya ba

Çerkezköy 28.09.2016 19:51:00 0
Belediye

50 SANDALYE KONULACAK VE ÇAY OCAĞI DA KURULACAK

 

48 metrekare büyüklüğünde 3 adet taziye çadırı aldıklarını ve taziye çadırlarının Pazartesi gününden itibaren cenazesi olan ailelerin istekleri doğrultusunda gösterecekleri uygun yerlere kurulacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ Taziye çadırımızın içerisinde tüplü ısıtıcı, çay ocağı ve çay, şeker vs. gibi tüm ikram malzemelerinin yanı sıra 50 adet plastik sandalye olacak. Ayrıca bir Belediye görevlimiz de Taziye Çadırı’nın kurumundan tekrar toplanılmasına kadar taziye çadırında görevli olarak kalacak” dedi.

 

ISITICI DA OLACAK

 

Kurulacak olan taziye çadırında cenaze sahiplerinin taziye için gelen konuklarını burada ağırlayacağını, ikramda bulunacağını ve taziyeleri kabul edeceğini belirten Başkan Akay “ Kış şartlarını da düşünerek taziye çadırının içersinde tüplü ısıtıcı olacak. Yaz aylarında ise kenarları açılarak havalandırma yapılacak” diye konuştu.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10