1.Amatör Ligde ilk hafta tamamlandı

1.Amatör Küme A ve B Grubu'nda ilk hafta karşılaşmaları hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

29.09.2016 19:21:00 0
1.Amatör Ligde ilk hafta tamamlandı

MALKARA ÜÇ GOLLE KAZANDI

 

İlk haftanın erkan saatte başlayan karşılaşmasında A Grubu’nda şampiyonluğun favori takımlarından 14 Kasımspor deplasmanda Kaptan Barbarosspor’u 3-0 geçerek iyi bir başlangıç yaptı. A Grubu’nda Sağlamtaşspor cezası nedeniyle Muratlı’da oynadığı karşılaşmada Hürriyet Yıldızspor’u 3-1 mağlup ederek lige üç puanla başlayan takım oldu. Şarköy’de ki karşılaşma da ise Müreftespor, Muratlı Halk Eğitimspor’u tek golle geçerek üç puana uzanan ekip oldu.

 

DERBİDE KARTALSPOR GALİP

 

İki Süleymanpaşa temsilcisinin mücadelesinde ise Tekirdağ Kartalspor Tekirdağ Büyükşehir Belediye Gençlikspor’u uzatmalarda attığı golle devirmesini bildi. Karşılaşmanın ilk devresini 2-0’lık üstünlük ile tamamlayan Tekirdağ Kartalspor, ikinci yarıda rakibinin gollerine engel olamayınca skora denge geldi. Uzatma anlarında Tekirdağ Büyükşehir Gençlikspor savunmasının ters vuruşunda top ağlarla buluşunca Tekirdağ Kartalspor karşılaşmadan 3-2 galip ayrılmasını bildi.

 

1923 GENÇLİKSPOR PUANSIZ KAPATTI

 

Temsilcilerimizin yer aldığı B Grubu’nda ise beş karşılaşma oynandı. B Grubu’nun ilk karşılaşmasında Sağlık  Mahallesispor konuk ettiği temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor’u ilk yarıda attığı gollerle mağlup etti. İlk devresi 2-0 Sağlıkspor’un üstünlüğü ile geçilen karşılaşmada temsilcimiz iyi bir oyun sergiledi ve penaltıdan bulduğu golle farkı bire indirdi. Kalan dakikalarda sağlı sollu ataklarla tek kale bir futbol ortaya koyan temsilcimizin attığı bir gol ise hakem tarafından geçerli sayılmadı.

 

DOĞANSPOR İKİ GOLLE KAZANDI

 

Bu sezon B Grubu’nda şampiyonluğun en iddialı ekipleri arasında yer alan Çerkezköy Doğanspor ise evinde Çorlu Trakya Balkanspor ile karşı karşıya geldi. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde rakip kalede etkili hücumlar geliştiren temsilcimiz 58’inci dakikada Ahmet Okan Coşkun’un ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Rakibi karşısında öne geçen Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. 87’inci dakikada sahneye çıkan Cengiz Atmaca şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek maçın skorunu tayin etti.

 

BÜYÜKYONCALI RAHAT

 

Grupta mücadele eden Büyükyoncalıspor ile Çorlu Korespor Saray Sahası’nda karşı karşıya geldi. Maça etkili başlayan ev sahibi ekip Büyükyoncalıspor 35’inci dakikada Mehmet Kahraman’ın penaltıdan attığı golle ilk devreyi önde tamamladı. İkinci devrede ilk golün sahibi Mehmet Kahraman tekrar sahneye çıkarak kendisinin ve takımının ikinci golüne ulaştı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koyan Büyükyoncalıspor 80’inci dakikada İlker Karas’ın 25 metreden attığı mükemmel golle karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmasını bildi.

 

FEVZİPAŞADAN FARKLI TARİFE

 

İlçe temsilcilerimizden Çerkezköy Fevzipaşaspor ise Veliköy Sahası’nda Çorluspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz Yunus’un ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. İkinci devrede de ataklarını sıklaştıran temsilcimiz Mustafa Menteş ve Yunus ile iki gol bularak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10