Muharip gazilerden ÇOSB'ye teşekkür ziyareti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından hediye edilen 250 adet kalpak için teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Türk

Çerkezköy 29.09.2016 19:28:00 0
Muharip gazilerden ÇOSB

“SİZLERİN YANINIZDAYIZ”

 

Önceki gün gerçekleşen ziyarette gazileri ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan karşıladı. Ziyaretten ötürü gazilere teşekkür eden ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler “Gaziler ve Muharipler Derneği Çerkezköy Temsilciliğiyle bir arada olmaktan duyduğum onuru öncelikle ifade etmek isterim. Bu vatanı yurt edinmemizde ve gerektiğinde korunmasında her türlü güçlüğe göğüs geren tüm şehitlerimize ve gazilerimize minnetlerimizi sunmak isterim. Şehitlik ve gazilik onuruna erişmek isteyen hepimiz ulusumuz, yurdumuz ve bayrağımız için savaşmaktan asla kaçınmayız. Bu vesileyle” Ya İstiklal, Ya Ölüm” emriyle ülkemiz tarihine kahramanlıklar hediye eden önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü burada anmak istiyorum. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi olarak bütün gazilerimize hak ettikleri değeri vermenin önemini vurgulamak istiyorum. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimize, bu vatan için kendilerini feda etmiş tüm şehitlerimize saygılarımızı ve sevgilerimizi sunuyorum. Gaziler ve Muharipler Derneği Çerkezköy Temsilciliğinin ilçemizde ciddi ve anlamlı çalışmalar yaptığını izlemekteyiz. Sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi belirtmek isterim” diye konuştu.

 

GAZİ KALPAĞI TAKDİM ETTİ

 

Ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan tarafından Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Eyüp Sözdinler’e fahri üyelik belgesi verdi. Yarlıgan ayrıca Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’a günün anısına plaket ve gazi kalpağı takdim etti.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10