Hindistanlı aileye doğum günü sürprizi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Koçak Farma çalışanları aşı bölümünde çalışan Hindistanlı Kimyager Kanumuri Dileep Kumar Pasa ve Kanumuri Srothinin çiftine sürpriz yaparak

Çerkezköy 30.09.2016 19:34:00 0
Hindistanlı aileye doğum günü sürprizi

DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ İÇİN ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Kanumuri ailesinin kızları Aadhya’nın üçüncü yay günü Gabralı Otel’de yemekli kutlama programı düzenleyen mesai arkadaşlarına güzel ve kendileri için anlamlı olan doğum günü sürprizi için teşekkür ettiler. Koçak Farma Aşı Grubunda yer alan Kanumuri  Dileepkumar Pasa ve eşi Kanumuri Srothi, “Kızımız Aadhya için düzenlemiş olduğunuz bu sürpriz doğum günü partisi nedeniyle hepinize çok teşekkür ediyoruz .Ne kadar mutlu olduğumuzu kelimelerle ifade etmek mümkün değil.Hepinizi çok seviyoruz.İyi ki sizin gibi dostlara sahibiz.Türklerin ne kadar sevecen , misafirperver ve dost canlısı olduğunu bu gece çok daha iyi öğrenmiş olduk” diye konuştular.

 

ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERDİLER

 

Pasta kesiminin ardından üç yaşına giren Kanumuri Aadhya’ya ailenin mesai arkadaşları ve gecenin özel konuğu olan Çerkezköy Haber Gazetesinin duayen gazetecisi Seyit Süren ve ailesi tarafından çeşitli hediyeler verildi. Hindistan’a özgü kıyafet giyen anne Kanumuri Srothi ise doğum gününe katılan arkadaşlarına kolye hediye etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10