Bölge birincisi Karakoç oldu

Günde 1 milyon öğün yemek veren Sofra/Compass Group Türkiye, bu yıl Çerkezköy de ikincisini düzenlediği geleneksel Top Chef Yarışması'nın Avrupa Bölgesi kazananı belirlendi. Yaklaşık bir buçuk saat

Çerkezköy 2.10.2016 18:59:00 0
Bölge birincisi Karakoç oldu

YARIŞMA SAAT 15.00’DA BAŞLADI

 

Hacı Fahri Zümbül Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Top Chef 2016 için; Mercedes, Yünsa, Lila Kağıt ve Philip Morris gibi bölgenin en büyük projelerinde görevlendirilmiş olan 5 aşçı yarıştı. Cuma günü saat 15.00’da başlayan yarışmada jüri üyeliğini ise Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Hamza Özkan, Farel Plastik Satın alma Sorumlusu Cem Eyüpoğlu, iş yeri hekimi Dr. Yücel Ayaz, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Hayri ve Yiyecek İçecek Bölümü Öğretmeni Suat Adıyaman yaptı.

 

13 ŞEF YARIŞACAK

 

Yarışmaya Mercedes Benz-Trük A.Ş. projesinden Özcan Karakoç, Yünsa Yünlü A.Ş. projesinden Ahmet Aksoy Lila Kağıt A.Ş. projesinden Hayrettin Avcı, Karyer Isı projesinden Yunus Özalp ve Philip Morris projesinden Ülkü Keçe katıldı. Yaklaşık bir buçuk saat süren yarışmanın ardından yarışmayı kazanan isim Özcan Karakoç oldu. Karakoç, 15 Ekim'de Türkiye genelinde 13 şefin yarışacağı İstanbul'daki büyük finale katılacak. 

 

BELLİ BİR SÜREDE HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEKLER

 

Geleneksel hale gelen ve büyük bir ilgi ile takip edilen Top Chef'in finali 15 Ekim'de İstanbul'da yapılacak. Özyeğin Üniversitesi’nde Le Cordon Bleu’da gerçekleşecek yarışmada tüm bölgelerden 13 profesyonel şef yarışacak. Ne hazırlayacaklarını önceden bilmeyen şeflere, kapalı bir kutu içinde malzemeler verilecek ve belli bir sürede hünerlerini göstermeleri istenecek. 

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10