Kanatçı Hamza'ya renkli açılış

Kanatçı Hamza dün saat 12.00'de Kızılpınar'da düzenlenen törenle açıldı. Kızılpınar Eski Belediye Meclis üyesi Nevzat Teker'in amcasının oğlu Metin Teker'in işletmeciliÄ

Çerkezköy 2.10.2016 19:01:00 0
Kanatçı Hamza

AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Açılışa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem “ Bugün burada olmaktan çok memnun olduğumu ve gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Kızılpınar Çerkezköy’en gelişen en önemli mahallesidir. Burada ticari müesseselerin olması da bizleri her zaman memnun ediyor. Bu işletmeyi Kızılpınar’a kazandıran Metin Teker’e helalinden hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

 

“EN GÖÇ ALAN MAHALLESİDİR”

 

Kızılpınar mahallesine parti olarak her zaman önem verdiklerini kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge “Kızılpınar Çerkezköy’ün on mahallesi arasında en büyük ve en fazla göç alan mahallesidir. Bu nezih ve güzel işletmeyi Kızılpınar’a kazandıran Metin kardeşimizin yaptığı girişim ve cesareti de önemlidir. 2 ay önce 15 Temmuz süreci yaşadık. Devletimiz, milletimize karşı hain kalkışma karşısında hep birlikte ülke olarak dik durduk. Bu süreçte ekonomiye darbe indirmeye çalışan hainlere inat Kızılpınar gibi gelişen mahalleye güzide bir yatırımı kazandıran ve bölge halkına hizmet üretecek Metin kardeşimizi tebrik ediyorum. İşletmesinin hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

 

OCAK BAŞINA GEÇTİLER

 

Konuşmaların ardından okunan dua ile birlikte işletmenin açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından ocak başına geçen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem aşçıların yardımları ile yaptıkları ızgara köfte ve tavukları misafirlere dağıtmaları renkli görüntüler oluşturdu. Açılışa katılan davetlileri ile yakından ilgilenen Kanatçı Hamza’nın işletmecisi Metin Teker herkese teşekkür etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10