"Bayan üyeler gücümüze güç katıyor"

Mayıs ayında kurularak faaliyete geçen Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği kısa sürede gerçekleştirdiği sosyal faaliyetlerle adını büyük kitlelere duyurdu. Derneğin kurulduğu günden bu yan

Çerkezköy 2.10.2016 19:04:00 0

“İLÇEMİZE KATKI SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Başkan Murat Akay,Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği olarak ilçe kalkınmasına yönelik çalışmalar yanında sosyal faaliyetlere de ağırlık veren bir dernek olduğunu belirterek, “Her zaman belirttiğimiz gibi derneğimiz ilçemizin daha iyi yerlere gelmesine katkı sağlamak için çalışmaktadır.Ayrıca ilçemizin sosyal yaşamına renk katmak ve sosyal hayatın daha da canlanmasına katkı ve destek olmaya çalışıyoruz. Ayrıca ilçemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bir takım sorunlarının giderilmesi içinde çalışmalar sürdürüyoruz. İşte bu nedenle her defasında da söylediğimiz gibi biz tabela derneği değiliz diyoruz” dedi.

 

“BAYAN ÜYELER GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYOR”

 

Akay, derneğe yeni bayan üyelerinde katıldığını belirterek, “Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği her geçen gün daha da güçlenmektedir. Derneğimizin üye sayısı devamlı artmaktadır. Dernek üyeliği konusunda yönetimimiz seçici davranmaktadır. Bize pasif üye  değil biz aktif üye yani derneğin amaçları doğrultusunda çalışacak üyeler arıyoruz.Projeler üretecek, sosyal faaliyet çalışmalarında yer alacak arkadaşları aramızda görmek istiyoruz. Mevcut üyelerimiz  tek vücut ve tek bilek olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmaktadır. Derneğimize yeni üye olan arkadaşlarımızda ayni şekilde katkı sağlamaktadırlar. Derneğimize katılan yeni  bayan üyeler gücümüze  güç katıyor. Önceki gün derneğimize gelerek üye olan Naciye Biber,Nagihan Kayacan,İnci Tarman,Ebru Erkan Uğraş ve Emel İpek Çalışkan hanım efendilere teşekkür ediyoruz.Derneğimiz bayan üyelerimizin çoğalmasıyla daha da aktif olacağına inanıyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10