Koruma gününde barınağı ziyaret ettiler

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü kapsamında CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, barınakta kalan hayvanlar için 4 çuval kÃ

Çerkezköy 4.10.2016 19:26:00 0
Koruma gününde barınağı ziyaret ettiler

SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDULAR

 

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Başkan Yardımcısı Özer Adalı, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettiler. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette CHP’li üyeler barınakta bulunan hayvanlarla yakından ilgilenerek sevgi gösterisinde bulundular.

 

İNSAN YAŞAMINDA BÜYÜK ROLLERİ VARDIR

 

CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyesi Elif Danyeli tarafından barınakta bulunan hayvanlar için bağışlanan 4 çuval köpek maması da CHP’li üyelerle birlikte barınak yetkililerine teslim edildi. Ziyarette konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “ Canlılar dünyası insanlar, bitkiler ve hayvanlardan oluşur. Hayvanların insan yaşamında büyük önemi vardır. Hayvan sevgisi insandaki yardımlaşma, iyilik ve sevgi gibi duyguları geliştirir” dedi.

 

KÖPEK MAMASI HİBE ETTİ

 

Her canlının doğadaki dengenin korunmasında büyük rolü olduğunu sözlerine ekleyen Camcı, “ Sayıları bilinçsizce tüketilen canlılardan sonra doğada büyük sorunlar yaşanmaya başlamıştır. Bu yüzden bize pek çok faydaları olan hayvanları sevelim ve koruyalım. Onlara eziyet etmeyelim. Bu sebepten dolayıdır ki bugün Çerkezköy Belediyesinin Geçici Hayvan ve Rehabilitasyon Merkezi’ne geldik. Yönetim kurulu üyelerimizden Elif Danyeli, barınağa köpek maması hibe ederken bu anlamlı günde kendisini yalnız bırakmak istemedik” diye konuştu.

 

HER ZAMAN KORUYUP SEVMELİYİZ

 

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı konuşmasının sonunda ise, hayvanları sadece koruma gününde değil her zaman sahip çıkarak korunmalı ve sevilmesi gerektiğini ifade etti. Konuşmanın ardından CHP’li üyeler Çerkezköy Belediyesi Veterineri Şevket Halimoğlu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10