Kahvaltıda buluştular

Veliköy Mahalle Evi'nin mevcut üyeleri ile yeni üyeleri Çerkezköy Belediyesinin katkıları ile düzenlenen kahvaltıda buluştu.

Çerkezköy 6.10.2016 19:37:00 0
Kahvaltıda buluştular

80 KİŞİ BAŞVURDU

 

Etbeyi Restaurant’ta dün saat 10.00’da gerçekleştirilen kahvaltıda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediyesi Veliköy Mahalle Evi Sorumlusu ve Kurs Öğretmeni Gülten Altay, “Veliköy Mahalle evimizi üç yıl önce kurduk. Bugün itibariyle üye sayımız ise 500’e ulaştı. Çalışmalarımıza ise birlik ve beraberlik içersinde sürdürüyoruz. Veliköy Mahalle evi olarak çeşitli kurslar açtık. 17 Ekim’de ise Basit İğne Teknikleri ve El Sanatları kursumuzu da açacağız. Bu açacağımız kursumuza ise toplam 80 kişi vatandaşımız kayıt yaptırdı. Bugün de kursumuza katılan yeni üyelerle mevcut üyelerin kaynaşması amacıyla kahvaltıda bir araya geldik” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Altay “ Veliköy Mahalle evinde güzel bir birliktelik oluşturduk. Bu birlik ve beraberliğimizi sürdürmek istiyoruz. Geçtiğimiz yıl başarılı bir dönem geçirirken, yeni dönemde de daha fazla başarılı işlere imza atmak istiyoruz. Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

KURSİYERLERİN BÜTÇELERİNE KATKI SAĞLADI

 

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe’nin kurs öğretmenliğini yaptığı İngilizce kursuna 25 kursiyer ile devam edildiğini kaydeden Altay “ Kurs öğretmenliğini şahsımın yaptığı Rölyef Kursumuz da 20 kursiyerle devam ediyor. Kursiyerlerimizin yıl boyunca yaptığı çalışmalar Çerkezköy Belediyesi’nin destekleri ile açılan yıl sonu sergisinde görücüye çıkacak.  Geçtiğimiz yıl açılan sergimizde çok güzel satışlar yaparken, 13 bin TL’ye yakın para kazandık. Bu da kursiyerlerimizin bütçelerine önemli derecede katkı sağladı. Bu yıl ise kursiyerlerimiz ile daha fazla satış yapacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10