Akıllı evlere görkemli tanıtım

Ayaroğlu A.Ş tarafından hayata geçirilen Güneş-Huzur Park Evleri'nin tanıtımı önceki akşam Lidya Wedding Garden'da gerçekleştirilirken, programın sunuculuğunu ise ünlü komedyen ve radyo prog

Çerkezköy 7.10.2016 19:08:00 0
Akıllı evlere görkemli tanıtım

KRAL DAİRESİNİ SEÇKİN ALDI

 

Tanıtım gecesine Çerkezköy ve bölgede faaliyet gösteren müteahhitler ve iş adamları katıldı. Gecede konuşma gerçekleştirilen Ayaroğlu A.Ş’nin sahibi Metin Ayaroğlu “ Çerkezköy’de bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. “Bugün burada Yavuz Seçkin’in sunumuyla gerçekleşecek lansmanda ilk güne özel fiyatlarımız ile sizi burada misafir etmekten dolayı çok mutluyum. Yavuz Seçkin Bey de kral dairesini satın aldı. Ona komşu olmak istemez misiniz?. Kendisine ve davetlilerimize teşekkür ediyorum “diye konuştu.

 

EVLERİMİZ AKILLI

 

Programda özel olarak tasarlanan evlerin özelliklerinden ve fiyatlarından bahseden Ayaroğlu A.Ş’nin Satış ve Pazarlama Sorumlusu Bülent Şen “ Açılışa özel 130 metrekarelik dairelerimiz 285 bin, 145 metrekarelik dairelerimiz ise 315 bin TL olacaktır. Daha sonra ise fiyatlarımız daire başına 40 bin daha aratacaktır. Evlerimiz son teknolojik aygıtları ile donatılmıştır. 9 metre kare geniş balkonu ile ferah bir yaşam alanını yanı sıra, çift anten sistemi, uzaktan kombi kontrolü, sensörlü banyo, mutfakta TV, Uzaktan kumandalı led avize, parmak iziyle açılan çelik kapı ve daha nice özellikleriyle sizlere lüks ve kaliteli bir yaşam sunuyoruz. Aklınız evinizde kalmasın, eviniz aklınızda kalsın. Evlerimizde asansörü dairenin içersinden dahi çağırabiliyor, asansörünüz geldikten sonra asansörü kullanabiliyorsunuz. Ayrıca satışlarımızda 24 ay vade imkanı sunuyoruz. Şu an dairelerin yüzde 40’ı satılmış durumda. Biz de projenin 2. etabına hazırlık aşamasındayız.” diye konuştu.

 

EĞLENCELİ ANLAR YAŞATTI

 

Konuşmaların ardından ünlü komedyen ve radyo programcısı Yavuz Seçkin katılımcılara esprileriyle eğlenceli anlar yaşattı. Program Karadeniz TV’den canlı olarak yayınlanırken, tanıtım gecesinde daire alanlara akıllı telefon hediye edildi.

 

Haber / Pınar SANCAR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10