Gençliğin geldiği son nokta!

Özcan sokak üzerinde dün meydana gelen olayda sentetik uyuşturucu madde kullanan Sergen T., komaya girerek yere kapaklandı. Yere düştüğü esnada kafasını taşa vuran genç, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin

Çerkezköy 9.10.2016 18:45:00 0
Gençliğin geldiği son nokta!

OLAY SAAT 12.00 SULARINDA MEYDANA GELDİ

 

Gençliğin azılı düşmanı haline gelen sentetik uyuşturucu maddesi kullanımı her geçen gün artarken, bir genç daha dün uyuşturucu komasına girdi. Özcan Sokak üzerinde saat 12.00 sularında meydana gelen olayda erken saatlerde sentetik uyuşturucu madde kullanan genç iddiaya göre istem dışı hareketler sergileyerek gelişi güzel naralar atmaya başladı.

 

MÜDAHALEYE İZİN VERMEDİ

 

Aldığı uyuşturucu maddenin etkisiyle kendinden geçen Sergen T., bir anda yere yığılırken, başını da taşa vurdu. Olayı gören vatandaşlar vakit kaybetmeden durumu 112 sağlık ekipleri ile emniyet güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri gence müdahale etmek isterken, genç bu duruma tepki göstererek, sedyeye yatmak istemediğini ve iyi olduğunu ifade etti.

 

YAŞADIĞI ACI OLAYA ANLAM VERMEYE ÇALIŞTI

 

Emniyet güçlerinin ısrarını geri çevirmeyen genç, ayağa kalarak polis ve sağlık ekiplerinin kollarında ambulansa kadar sendeleyerek yürüdü. Düşmenin etkisiyle üstü başı çamur içinde olan genç kendine geldiği esnada ‘ben bu hale nasıl geldim. Üstüm başım nasıl çamur oldu’ diyerek yaşadığı acı olaya anlam vermeye çalıştı.

 

DEVLET HASTANESİNE KALDIRILDI

 

Ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılan genç asker tedavi altına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Son günlerde oldukça artan sentetik uyuşturucu kullanımıyla alakalı olarak vatandaşlar, bu duruma acil olarak müdahale edilmesi gerektiğini ve en iyi şekilde gerekli önlemlerin alınarak titiz çalışmaların yapılması gerektiğini ifade ettiler. Uyuşturucu kullanımıyla alakalı olarak kanuni yaptırımlarım çok basit olduğunu ifade eden vatandaşlar bu illeti kullanan ve satanlara yönelik en ağır cezai yaptırımların uygulanması yönünde sitemlerini dile getirdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10