Eksik kitaplar ne zaman dağıtılacak

Milli Eğitim Bakanlığı'nın tüm okullarda ders kitapları, yardımcı kaynak kitaplarla, okul ve sınıf kütüphanelerindeki öykü, roman gibi kitaplardan FETÖ bağlantılı yayınevlerinde basıla

Çerkezköy 10.10.2016 20:30:00 0
Eksik kitaplar ne zaman dağıtılacak

DERSLER AKSIYOR

 

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından okullara dağıtılan ders kitaplarında FETÖ PDY mensubu profesörler tarafından hazırlandığının ve kitaplarda kasıtlı yanıltmalar bulunmasının anlaşılması üzerine harekete geçen Milli Eğitim Bakanlığı bazı kitaplarda ve yayın evlerinde değişikliğe gitti. Yapılan değişikliğin ardından bazı okullarda ders kitaplarının gelişinde gecikme yaşanınca Çerkezköy’de ki bazı okullarda derslerin aksadığı iddia edildi.

 

YETKİLİLER KİTAP EKSİĞİ YOK DEDİ

 

Özellikle Türkçe 2 ders kitaplarının eksik olduğunu iddia eden veliler, çocuklarının yeni eğitim öğretim yılında diğer akranlarından geri kaldığını dile getirdiler. İlçede eğitim öğretim veren ilkokulların birkaçında da aynı durumun yaşandığını iddia eden veliler bir an evvel eksik kitapların tamamlanması gerektiğini dile getirdiler. Yetkililer ise yaptığı açıklamada 2016-2017 eğitim öğretim sezonu başında bazı kitapların ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de eksik dağıtıldığını, ilerleyen günlerde ise bu sorunun giderileceğini kaydetti.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10