"Elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız"

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, yeni akademik yıl vesilesi ile Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennis

Çerkezköy 10.10.2016 20:44:00 0

“YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

 

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman’dan bilgiler alan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuz, 9 program ve yaklaşık 1400 öğrenci ile bu yıl eğitime başladı. Yüksekokulumuzun çalışmalarını yakından takip ediyorum. Bende aynı zamanda Meslek Yüksekokulumuzda “İnsan Kaynakları” dersi veriyorum” diye konuştu.

 

“DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”

 

Kubilay “Çerkezköy Meslek Yüksekokulu, ilçemiz için hayati bir öneme sahiptir. Üniversitelerin bilimsel ve akademik çalışmaların yanı sıra bulundukları yerlerde sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katkıları büyüktür. Bacasız sanayi de diyebileceğimiz bir vasıfla ilçemiz ekonomisine katkı sağlamaktadır. Bu katkıyı daha da artırmak için biz de elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız. Kaymakamlık olarak Çerkezköy Meslek Yüksekokuluna her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bir kez daha yeni akademik yılımızın başarılı geçmesini, Yüksekokulumuz, ilçemiz, bölgemiz ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Öğrencilerimiz ve üniversite personelimize huzurlu, sağlıklı ve başarılı çalışmalar temenni ediyorum.” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10