Uygulama yapan ekipleri denetledi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Tepe mevkii ile Tugay kavşağında, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ise Kızılpınar'da gece geç saatle

Çerkezköy 11.10.2016 17:51:00 0
Uygulama yapan ekipleri denetledi

DENETLEMELERDE BULUNDU

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gece geç saatlerde yapılan uygulamaları yerinde görmek amacıyla asayiş ve trafik uygulamalarında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Kaymakama denetimlerinde, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve İlçe Jandarma Komutanı Göksel Söylemez tarafından, gerçekleştirilen arama ve kontrollerle ilgili bilgi verildi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Yol, asayiş ve kontrol uygulamalarını yerinde görmek, personelin görev bilincini iş başında tetkik etmek amacıyla ara ara bu kontrolleri gerçekleştirdiklerini belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubila “ Güvenlik güçlerimiz, halkımızın huzur ve güvenliği için mesai mefhumunu gözetmeksizin, 24 saat görevlerinin başındalar. Amacımız, hem ilçemizin, hem de bölgemizin güvenliğini sağlamak ve Halkımızın huzurunu temin etmektir. Bu çalışmalarda fedakârca görev alan güvenlik güçlerimize çok teşekkür ediyor, başarılı görevler diliyorum.” dedi.

 

VATANDAŞ MEMNUN

 

Yapılan kontrollerden son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar da, Kaymakam Kubilay’ın kontrolleri denetlediğini görünce, memnuniyetlerini dile getirdiler. Kubilay, yapılan yol, asayiş ve kontrol uygulamalarına, sahada yürütülen bu faaliyetlere bizzat eşlik etmeye devam edeceklerini belirterek, güvenlik güçlerine yardımcı olan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

 

Oluşturulan asayiş kontrol noktalarında, durdurulan araçlarda bulunan tüm kişilerin kimlik sorgulamaları yapılırken, araçları da trafik yönünden inceleniyor.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10