Yeniden sağlığına kavuştu

Uzun yıllardır şiddetli baş ağrısı ve ayaklarda yanma şikayetlerinin yanı sıra hipofiz bezinde oluşan tümör sebebiyle vücudun aşırı seviyede hormon salgılaması sonrası uzuvlarda meydana gelen bÃ

Çerkezköy 12.10.2016 20:01:00 0
Yeniden sağlığına kavuştu

33 YIL ÇEKTİ

 

Yaptığı başarı operasyonlarla ünü ülke sınırlarını aşan ve tedavi olmak için farklı ülkelerden gelen birçok hastanın tedavisini yapan Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi, Endoskopik Hipofiz Bezi Tümörü çıkarma ameliyatı ile 55 yaşındaki Erdinç Temelsiz’i sağlığına kavuşturdu. Şiddetli baş ağrısı ve ayaklarında yanma şikayetlerinin yanı sıra hipofiz bezinde oluşan tümör sebebiyle vücudun aşırı seviyede hormon salgılaması sonrası uzuvlarda meydana gelen büyüme şikayetleri ile geldiği İrmet Hastanesinde 3.5 saat süren ameliyat sonrası tekrar sağlığına kavuştuğunu kaydeden Erdinç Temelsiz “ Yıllarca devlet hastanelerine gittim geldim ama bir sonuç alamadım. 2 hafta önce bir hastanede bu hastalığımdan şüphelenilerek İrmet Hastanesi’ne gitmemi tavsiye ettiler. İrmet Hastanesi doktor ve yetkililerine yaptıkları başarılı operasyondan ötürü teşekkür ediyorum. Ameliyat sonrası bütün şikayetlerimden kurtuldum” diye konuştu.

 

“NADİR GÖRÜLEN HASTALIK İLE KARŞILAŞTIK”

 

Ameliyatın ardından açıklamalarda bulunan İrmet Hastanesi Op. Dr. Kamran Aghayev, “ Nadir görülen bir hastalık ile karşı karşıya kaldık. Tanısı zor konulan ve uzun yıllar boyunca yavaş yavaş ilerleyen bir hastalık. Hipofiz bezinin altında oluşan bu tümör sonrası hipofiz bezi aşırı derecede büyüme hormonu salgılar. Yaş ilerlemiş olduğu için artık boy olarak biz uzama kaydedilemeyeceğinden dolayı vücudun el ayak dudak kafa kulak burun gibi uzuvlarında büyüme meydana gelir. Yapılan operasyon 3 buçuk saat sürdü ve burun kanalları kullanılarak beynin altında oluşan tümör çıkartıldı” dedi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10