Beton yol çalışmaları aralıksız sürüyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bahçelievler Mahallesi Başyiğit Sokak'ta ve Bahçeağıl Mahallesinde beton yol çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Kapaklı 13.10.2016 19:59:00 0
Beton yol çalışmaları aralıksız sürüyor

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Belediyemiz, Yol Bakım ve Onarım Hizmetleri çerçevesinde belediyemizin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirmektedir. İlçemizde belediyemiz tarafından yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt ve beton yolların bozulan kısımlarının onarılması, stabilize yolların bozulan kısımlarının onarılması, genişletilmesi, zemini bozuk olan yolların zemin etüdünün yapılması ve zemine uygun kalitedeki yol malzemesinin serilmesi çalışmaları yürütülmektedir. Beton yol yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir” diye konuştu

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kapaklı Bahçeağıl Mahallesinde de beton yol çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Mandalı “ Program dahilinde çalışmalarımız diğer mahallerimizde de devam edecek. Bu çalışmaları gerçekleştiren ve büyük bir özveri gösteren Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi. Mandalı, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Kapaklı Anadolu Lisesinin bahçesinde okulun ürettiği kale direklerinin de montajına başladığını kaydetti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10