Alemde basıldılar

Çerkezköy'ün kanayan yarası haline gelen uyuşturucu illeti her geçen gün gençleri zehirlemeye devam ediyor. Kulalar sokak üzerinde bulunan metruk bir binayı mesken tutan Y.T. ile E.D., emniyet güçlerinin yaptÄ?

Çerkezköy 13.10.2016 20:16:00 0
Alemde basıldılar

MAHALLE SAKİNLERİ TEDİRGİN

 

Çerkezköy’ün hemen hemen her mahalle ve sokağında uyuşturucu kullanan gençler kısa bir süre sonra bilincini kaybederek sağa sola istem dışı saldırılarda bulunmaları mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. Dün Gazi Osman Paşa Mahallesi Kulalar sokak üzerinde saat 13.00 sularında iki gencin metruk bir binada uyuşturucu madde kullandığı ihbarını alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

 

AYAKTA DURMAKTA ZORLUK ÇEKTİLER

 

Metruk binanın ikinci katına çıkan polis ekipleri Y.T. ile E.D.’yi uyuşturucu aleminde basarak baygın halde buldu. Uyuşturucu kullandıkları için ayakta durmakta zorluk çeken iki gencin yapılan üst aramalarında herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmadı. Gençlerin bulunduğu alan üzerinde detaylı bir arama yapan emniyet güçleri burada da herhangi bir suç unsuruna ulaşamadı.

 

BİNADAN UZAKLAŞTIRILDILAR

 

Uyuşturucu müptelalarının mesken tuttuğu metruk binanın her katında yiyecek ve içeceklerin yanı sıra uyuşturucu kullanımında kullandıkları çok sayıda pet şişelerde dikkatlerden kaçmadı. Y.T. ile E.D., yapılan GBT sorgusunun ardından binadan uzaklaştırılırken, mahalle sakinleri ise metruk binayı mesken tutan uyuşturucu müptelalarına tepki gösterdi.

 

BİRAN ÖNCE YIKILSIN

 

 

Kısa bir süre önce de Bağlık Mahallesinde bulunan metruk bir binada uyuşturucu kullanımı emniyet güçlerini harekete geçirmişti. Mahalle sakinleri Çerkezköy’ün birçok noktasında bulunan metruk binaların yıkılması yönünde yetkilileri göreve davet etmişti.  

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10