Sitespor evinde kayıplarda

Süper Amatör Ligde mücadele eden Sitespor ilk hafta karşılaşmasında evinde Muratlı Belediyespor'a mağlup oldu.

17.10.2016 20:04:00 0
Sitespor evinde kayıplarda

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

 

Kapaklı Futbol Sahası’nda dün saat 14.30’da başlayan mücadeleye Sitespor “Yusuf, Abdulmelik, Emrullah, Doğukan, Uğur, Ömer, Yusuf, Rahmi, Mazlum, Serdar ve Mert” on biri ile sahaya çıkarken; konuk ekip Muratlı Belediyespor ise “Ali, Aykut, Burak, Hakan, Eyüp, Melih, Gürkem, İlker, Batuhan, Esen ve Tolunay” on biri ile karşılaşmaya başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takım da kontrollü bir oyun ortaya koydu.    

 

MUHTEŞEM GOL

 

İlerleyen bölümlere doğru Sitespor ataklarını sıklaştırırken, Muratlı Belediyespor ise arkaya atılan toplarla etkili olmaya çalıştı. 17’inci dakikada kazanılan serbest vuruşta Serdar’ın ortasına iyi yükselen Doğukan’ın vuruşu az farkla auta çıktı. 24’üncü dakikada konuk ekip Muratlı Belediyespor muhteşem bir golle karşılaşmada öne geçti. Kendi alanından aldığı topla ilerleyen Gürkem ceza sahası dışından mükemmel bir vuruş gerçekleştirerek Muratlı Belediyespor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

 

İLK DEVREDEN BİR GOL ÇIKTI

 

Gelen golle birlikte mağlup duruma düşen Sitespor kalan dakikalarda beraberlik golü için yüklendi. 32.dakikada topla buluşan Mazlum sol kanattan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Mazlum’un şutunu kaleci Aykut çelmeyi başardı. 34’üncü dakikada Yusuf’un sert vuruşu ise üstten auta çıktı. Karşılaşmanın 43’üncü dakikasında defans arkasına atılan uzun topu iyi takip eden Batuhan, kalecinin açılmış olduğunu görünce aşırtma yapmak istedi fakat top az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı Muratlı Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

BERABERLİK GOLÜ GELMEDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde beraberlik golü için yüklenen Sitespor 56’ıncı dakikada beraberlik golüne çok yaklaştı. Sağ kanattan Serdar’ın kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Uğur’un vuruşu üst direkten döndü. Uzatma dakikalarında Sitespor’da Mert sol kanattan topla ilerleyip, müsait pozisyonda bulunan Mazlum’a topu aktardı. Mazlum’un yerden sert vuruşu ile az farkla auta çıktı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada Muratlı Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10