Kreşin ilk harcı atıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu, önemli bir sosyal sorumluluk çalışmasını daha hayata geçiriyor.

Çerkezköy 17.10.2016 20:14:00 0
Kreşin ilk harcı atıldı

PROGRAM DÜZENLENDİ

 

Çalışan anne ve babalara büyük bir kolaylık sağlayacak ÇOSB Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin temel atma töreni ÇOSB Yönetim Kurulu’nun katılımıyla gerçekleşti. ÇOSB Müdürlüğü alanı içerisinde yapılan Kreşin temel atma törenine; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ali Bekmezci ve Eyüp Koray Dinsel ile ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk, Ahmet Temiroğlu’nun yanı sıra, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Bölge Müdürlüğü birim müdürleri ve şefleriyle, müteahhit firma yetkilileri katıldı.

 

Kurban kesimi ve dua okunmasıyla başlayan temel atma töreninde, kreşin ilk harcı ÇOSB Yönetim Kurulu tarafından atıldı.

 

BİR ÇOK İMKANI OLACAK

 

0-36 ile 37-66 aylık çocuklara hitap edecek olan yaklaşık 300 öğrenci kapasiteli Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi toplam inşaat alanı olarak 2 bin 434 metrekare kapalı ve 19 bin metrekare açık alana sahip olacak. İnşaatına başlanan kreş ve gündüz bakım evinde, açık etkinlik alanı, açık oyun alanı, yol ve otopark sahaları da bulunacak.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10