Sakatlar Derneğinden 500 kişilik aşure

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından, Muharrem ayı dolayısıyla dernek binası önünde vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Çerkezköy 18.10.2016 20:42:00 0
Sakatlar Derneğinden 500 kişilik aşure

AŞURE DAĞITTILAR
 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve üyeler tarafından dün saat 13.30’da derneğin Barbaros Caddesi kısmında bulunan Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarlığı önünde vatandaşlara 500 kişilik aşure ikram edildi.Programda dernek üyelerinin yanı sıra TSD Çerkezköy Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkan Yardımcısı İlknur Kocaçınar’da yer aldı.

 

“KURUMLARA DA DAĞITTIK”

 

Aşure dağıtımının ardından açıklama yapan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, önceki yıllarda başlattıkları aşure dağıtımını geleneksel hale getirerek bu yıl da sürdürdüklerini ifade ederek” Muharrem ayı dolayısıyla Dernek yönetimimiz ve dernek üyelerimizin kendi maddi imkanlarıyla ortak  çalışma ile yaptığımız 500 kişilik aşure’nin dağıtımını bu gün halkımıza üyelerimize ve resmi kurumlara dağıtımını gerçekleştiriyoruz. 200 adet aşure kasesini ise hükümet konağı olmak üzere tüm kurumlara dağıtım gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi bu anlamlı ve kutsal ayda da böylesine güzel bir organizasyonda birlik ve beraberlik için hareket ederek birlikte gerçekleştirdiğimiz aşuremizin dağıtımını halkımıza, resmi kurumlara ve üyelerimize dağıtımını yapıyoruz.Bu organizasyonda emeği geçen ve katkısı olan tüm yönetim kurulumuza ve dernek üyelerimize çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10