CHP'den Ankara çıkartması

Ankara'ya çıkartma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı CHP Genel Merkezi ve Anıtkabir ziyaret etti. CHP Meclis grubu toplantısına da katılan heyet daha sonra ise CHP Tekirdağ Milletvekiller

Çerkezköy 18.10.2016 20:53:00 0
CHP

ANITKABİR’E ÇELENK BIRAKTILAR

 

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Engin Camcı, ilçe teşkilatı, kadın ve gençlik kolları üyelerinden oluşan heyet Ankara’ya çıkartma yaptı. CHP’nin başlattığı “Kılcal Damar Örgütlenme Modeli” kapsamında Ankara’yı ziyaret eden heyetin ilk durağı Anıtkabir oldu. İlçe Başkanı Engin Camcı ve beraberindeki heyet, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesini ziyaret ederek çelenk bıraktı. Saygı duruşunun ardından heyet günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

 

MİLLETVEKİLLERİ İLE GÖRÜŞTÜLER

 

Daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclis'indeki CHP Grup Toplantısı'na katılan CHP Heyeti ardından Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Emre Köprülü ve Dr.Candan Yüceer ile görüşmeler gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı Ankara ziyaretinde Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Dr.Candan Yüceer ve Emre Köprülü’nün kendileriyle çok ilgilendiklerini, bu ilgiden dolayı da kendilerine bir kez daha teşekkür ettiklerini kaydetti.

 

Haber / Pınar SANCAR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10