Kadın kollarından ağız ve diş sağlığı merkezine ziyaret

Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret eden Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve kadın kolları üyeleri Başhekim Dt. Nihal Küçükyazıcı ve

Çerkezköy 20.10.2016 20:24:00 0
Kadın kollarından ağız ve diş sağlığı merkezine ziyaret

BAŞHEKİM KÜÇÜKYAZICI İLE GÖRÜŞTÜLER

 

Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ziyaretinde Başhekim Dt.Nihal Küçükyazıcı ile bir araya gelen Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve kadın kolları üyeleri çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Merkezin bölgenin en modern tesislerinden biri olduğunu dile getiren Akbay “ İnsanı yaşatmayı ve nitelikli bir yaşam sunmayı ilke edinen sağlık hizmetlerinin her alanında fedakarca çalışan tüm sağlık personelimize, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu. Başhekim Dt.Nihal Küçükyazıcı da AK Parti Kadın Kolları üyelerine nazik ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

 

“AYRI BİR ÖNEM VERİLİYOR”

 

Hastalarla yakından ilgilenerek sohbet eden Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, herkesin sağlığına dikkat etmesi gerektiğini söyledi. 2002 yılından bugüne AK Parti hükümetinin sağlık alanında birçok reform niteliğinde yenilik yaptığını kaydeden Akbay, hükümetin Ağız ve Diş sağlığına da ayrı bir önem verildiğini kaydetti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10