Teşekkür ederiz

21 Ekim Dünya Gazeteciler Bayramı dolayısıyla Çerkezköy'de bulunan bazı sivil toplum kuruluşları, hastaneler ve siyasi partiler Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek ve çiçek göndererek gazetecilerin

Çerkezköy 21.10.2016 22:05:00 0
Teşekkür ederiz

KUBİLAY VE AKAY’DAN ÇİÇEK

 

21 Ekim 1860, Agah Efendi ve İbrahim Şinasi tarafından ilk özel fikir gazetesi olan Tercüman-ı Ahval'in yayın hayatına başlamasının ardından her yıl kutlanan "21 Ekim Gazeteciler Bayramı" Çerkezköy’de de unutulmadı. Dün Çerkezköy’de bunun Sivil Toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcisi ve işletme temsilcileri Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek 21 Ekim Gazeteciler Bayramını kutladı. Gazetecilerin bu gününü unutmayan Sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve işletmeler çiçek, çikolata ve pasta ile gazetecilerin önemli gününü kutladılar.

 

GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Özel Optimed Hastanesi, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Başkanı Murat Narçın, Uğur Okulları Müdürü Kadir Reis Zenginal ve Çerkezköy Şoförler ve Esnaf Odası Başkanı Mustafa As çiçek göndererek gazetecilerin bayramını kutlarken, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetimi, Kılıç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Kılıç, Özel İrmet Hastanesi Kurumsal Pazarlama yöneticisi Ayşe Akgün ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Sadık Anagök ise çikolata getirerek günümüzü kutladılar. Pera Pastaneleri sahibi de Şahin Aktürk 21 Ekim Gazeteciler gününde gazetecileri unutmadı. Üzerinde Çerkezköy Haber Gazetesinin logosunun bulunduğu pastayla Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret eden Aktürk, haber merkezinde bulunan gazetecilerin ve tüm gazetecilerin gününü kutladı ve meslek yaşantılarında başarılar diledi.

 

Ziyaretlerde konuklar gazeteciliğin özveri gerektiren zor bir görev olduğunu belirterek, Haber ailesi çalışanlarına bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar dilediler.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

21 Ekim Gazeteciler Bayramında Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret eden tüm siyasi partilere, Sivil Toplum kuruluşlarına, kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür eden Gazeteci Şaban Kardeş “ Ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeler konusundaki bilgilere zor şartlar altında dahi olsa bizlere ulaştıran ve görevlerini büyük bir fedakarlık ve özveriyle yerine getiren basın mensuplarımızın çalışmaları takdire değerdir. Bu duygu ve düşüncelerle; basın meslek ilkeleri doğrultusunda doğru ve tarafsız gazetecilik anlayışı çerçevesinde kamuoyunu aydınlatan, değerli meslektaşlarımın 21 Ekim Gazeteciler Bayramı'nı kutluyorum. Bugün çiçek ve şekerleri ile gazetemizi ziyaret eden siyasilerimize, sivil toplum kuruluşları yöneticilerine teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10