Küçük'ten 1911'e kahvaltı jesti

 Emlak Danışmanı Rıdvan Küçük, 1911 Çerkezköyspor takımı oyuncuları ve teknik heyetini, Çorlu Gençlerbirliği karşılaşması öncesinde kahvaltı programında ağırladı.

23.10.2016 22:39:00 0
Küçük

TAKIMLA YAKINDAN İLGİLENDİLER

 

1911 Çerkezköyspor takımına bu hafta da moral kahvaltısını Emlak Danışmanlığı yapan Rıdvan Küçük verdi. Mekan Coffee Bistro’da düzenlenen moral kahvaltısına 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

 

LİG BOYUNCA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Mekan Coffee Bistro işletmecikleri Özer Adalı ile Nesat Küçük takım oyuncularıyla yakından ilgilenirken, kahvaltıyı organize eden Emlak Danışmanı Rıdvan Küçük, yaptığı açıklamada, “1911 Çerkezköyspor’a her zaman destek olmak için hazırız. Elimizden gelen imkanlar çerçevesinde takımımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bizlerin yaptığı karınca kararınca bir moral kahvaltısıdır. Tüm yönetim ve oyunculara lig boyunca başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ

 

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın ise yaptığı açıklamada, “bizlere her anlamda destek olan ve sürekli yanımızda olarak desteğini esirgemeyen Rıdvan Küçük arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere verilen bu desteği güveni boşa çıkarmamak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Geçen sene kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu sene elde etmek adına mücadelemizi vereceğiz. Taraftarlarımızdan isteğimiz bizler yalnız bırakmasınlar” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10