"Girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmayacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kahvaltıda buluştu.

Çerkezköy 23.10.2016 22:52:00 0

KAHVALTI DÜZENLEDİLER

 

Dün saat 09.30’da Gönlübol Lokantasında gerçekleştirilen kahvaltıya Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, MHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Aksan, MHP Belediye Meclis üyesi Hasan Sakallı, Çerkezköy ülkü ocakları üyeleri,  İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensupları katıldı.

 

15 EKİM’DE YÖNETİMİ BELİRLEDİK

 

Kahvaltının ardından konuşma gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Aydeniz “Görevimize atandıktan sonra 15 Ekim’de ilçe yönetimini kurduk. Bugün yeni yönetimdeki arkadaşlarımız, kadın kollarımız ve ülkü ocakları ile birlikte tanışma kahvaltısı düzenledik. Allahın izni ile bundan sonraki  süreçte hep beraber girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmayacağız” diye konuştu.

 

BÜYÜK BİR KENT HALİNE GELDİ

 

Ülkenin ateş çemberinin ortasında olduğunu kaydeden Aydeniz “  Düşman sayımız arttı. Milliyetçi Hareket Partisinin neferleri olarak devletimizin her zaman yanında olacağız ve canla başla mücadele edeceğiz” diye konuştu. Çerkezköy’ün son zamanlarda aşırı göç aldığını da kaydeden Aydeniz “ Çerkezköy diğer illerden büyük bir kent haline geldi” dedi. Çerkezköy’de alt yapı ve eğitim sıkıntısının da bulunduğunu ifade eden Aydeniz “ Çerkezköy’de son yıllarda üniversiteyi kazanan öğrencilerin sayısında azalma var. Eğitimde kalitenin artırılması konusunda kurumlarımızla birlikte istişarede bulunacağız” dedi.

 

“ÇOCUKLARINIZI ÜLKÜ OCAKLARINA YÖNLENDİRİN”

 

Nüfusun artmasıyla birlikte son dönemlerde uyuşturucu kullanımın arttığını kaydeden Aydeniz “ İlçemizde uyuşturucu kullanımı arttı. Bununla ilgili olarak sosyal projeleri hayata geçireceğiz. Buradan basın aracılığıyla vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Çocuklarını ülkü ocaklarına göndersinler. Ocağa gelecek çocuklarımız uyuşturucu kullanmaz ve vatan haini de olmaz. Yapacağımız çalışmalarla birlikte gençlerimizin bu uyuşturucu madde ile tükenmesine izin vermeyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak elimizi taşın altına koyacağız ve gücümüz yettiğince sesimizi duyuracağız ” dedi. Aydeniz konuşmasının sonunda ise basın mensuplarının 21 Ekim Gazeteciler Bayramını kutladı.x

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10