Sitespor Kültürspor'a direnemedi

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de mücadele eden Sitespor kendi evinde konuk ettiği güçlü rakibi Çorlu Kültürspor'a 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

24.10.2016 22:10:00 0
Sitespor Kültürspor

KAPAKLI’DA OYNANDI

 

Kapaklı Stadyumunda Pazar günü saat 15.30’da oynanan karşılaşmaya Sitespor M. Yusuf, A. Melik, Emrullah, Doğukan, Uğur, Ömer, Yusuf, Mazlum, Serdar, Mert, Kadir ilk onbiri ile çıkarken, Çorlu Kültürspor Mücahit, Bülent, Ayhan, Gökhan, Mert, Enes, Ogün, Atakan, Tansu, Doğancan ve Ogün Şimşek ilk onbiri ile çıktı.Maça iyi başlayan Sitespor ilk dakikalarda Mazlum ile yakaladığı önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Her iki takımında atak bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada Çorlu Kültürspor 25’inci dakikada öne geçti. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Atakan mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek Çorlu Kültürspor’u deplasmanda öne geçirdi.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Karşılaşmada öne geçen Çorlu Kültürspor 34’üncü dakikada Atakan ve 36.dakikada Tansu Tekir ile geliştirdiği ataklarda kaleci Yusuf’u geçemedi. Rakibi karşısında beraberlik golünü arayan Sitespor’da Serdar’ın kullandığı serbest vuruşu kaleci Mücahir mükemmel çıkardı. İlk devrenin uzatma dakikalarında kontra atak geliştiren Çorlu Kültürspor Ogün ile bir gol daha bularak ilk devreyi 2-0 önde tamamladı.

 

PUANLA TANIŞAMADI

 

Karşılaşmanın ilk devresini 2-0 mağlup kapatan Sitespor ikinci devre taraftarının desteği ile farkı indirmeye çalıştı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Sitespor arzuladığı gole karşılaşmanın 52’inci dakikasında Yusuf ile ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topu iyi takip eden Yusuf düzgün vuruş ile skoru 1-2 yaptı. Sitespor’un golünü atan Yusuf ilerleyen dakikalarda ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı. Rakibinin bir kişi eksik olmasını iyi değerlendiren Çorlu Kültürspor uzatma dakikalarında bir gol daha bularak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Çorlu Kültürspor bu galibiyet ile puanını altı yaparken, evindeki iki maçı da kaybeden Sitespor puanla tanışamadı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10