Kapaklıspor tek golle kazandı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2. Hafta Maçında Kapaklıspor, evinde konuk ettiği Şarköyspor'u tek golle mağlup ederek liderliğini devam ettirdi.

24.10.2016 22:13:00 0
Kapaklıspor tek golle kazandı

PAZAR GÜNÜ OYNANDI

 

Pazar günü Kapaklı Stadyumunda saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Semih Sezer, Tolga Aşçı, Semih Çelik, Hüseyin Karaca, Tuna Akgüneş, Gençağa Yılmaz, Yiğit Deveci, İbrahim Kanbir, Çağatay Akdeniz, Gökay Alp, Eray Cem ilk onbiri ile çıktı.Maça iyi başlayan Kapaklıspor geliştirdiği ataklarda Çağatay ve Eray Cem ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde konuk ekip Şarköyspor savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyarken, ileride kontra ataklarla gol aradı.

 

KAPAKLISPOR ÖNE GEÇTİ

 

Karşılaşmanın ilk devresinde gelişen ataklardan gol sesi çıkmazken, ikinci devreye iyi başlayan Kapaklıspor 54’üncü dakikada arzuladığı gole kavuştu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Çağatay yerden düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Karşılaşmanın 75’inci dakikasında Şarköyspor geliştirdiği atakta penaltı kazandı. Topun başına geçen Ali’nin vuruşunu kaleci Semih çıkardı. Kalan dakikalarda sağlı sollu ataklarla ikinci golü arayan Kapaklıspor bir çok fırsatı değerlendiremedi. Karşılaşmada da başka gol çıkmayınca Kapaklıspor karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmasını bildi. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını altı yaparak liderliğini devam ettirdi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10